Selçuk: Devre arasında da söylemiştim G.Saray...

Devre arasında Gençlerbirliği'ne transfer olan deneyimli futbolcu Selçuk Şahin, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a dair açıklamalarda bulundu.

Selçuk: Devre arasında da söylemiştim G.Saray...
Selçuk: Devre arasında da söylemiştim G.Saray...
GİRİŞ 19.02.2016 13:24 GÜNCELLEME 19.02.2016 13:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Selçuk Şahin, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışını sezon sonuna kadar sürdüreceğini Galatasaray'ın ise şansının kalmadığını söyledi.

Uzun yıllar Beşiktaş forması giyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ile kendisinin kaptanlığa kadar yükseldiği Fenerbahçe takımının şampiyonluk yarışı içinde olduğunu belirten Selçuk, sarı-lacivertli ekibin form tuttuğunu ve iyi oynamaya başladığını, siyah-beyazlı takımın ise sezon başından beri etkili futbol sergilediğini vurguladı.

Gönlünün Fenerbahçe'nin şampiyonluğundan yana olduğunu ifade eden Selçuk, şöyle konuştu:

"Devre arasında da söylemiştim, Galatasaray ile 10 puan fark vardı. Galatasaray'ın yarış dışı kaldığını düşünüyorum, önünde iki takım, bu kadar puan farkı... Bir takım olsa belki. Devre arasından sonra biraz daha puan kaybı yaşadılar. Fenerbahçe ve Beşiktaş sonuna kadar gider. İnşallah Fenerbahçe şampiyon olur. Kadro kalitesi ve camiasıyla hak ediyorlar."

"4'te 4 yaptık, Beşiktaş'ı da yenip gelebiliriz"

Selçuk Şahin, ligin ikinci yarısında 4'te 4 yaptıklarını ve bu hafta karşılaşacakları Beşiktaş'ı da yenebileceklerini kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında pazartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile güzel bir maç oynayacaklarını belirten Selçuk, "4'te 4 yaptık, biraz daha üstüne koyarsak Beşiktaş'ı da yenip gelebiliriz" dedi. 

"Götürebileceğim kadar götüreceğim"

Şahin, futbolculuk kariyerine dair planlarına ilişkin, "Kendimi iyi hissediyorum ama bu yaşlar futbolun son devreleri, ne kadar götürebiliriz, vücut ne kadar izin verir bilmiyorum. Götürebileceğim kadar götüreceğim, çünkü bu işi severek yapıyorum" dedi.

YORUMLAR 5
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcu musun , yorumcu musun senin işin mi bu kardeşim bu? sanki çok büyük tahmin yapmışsın gibi bide ahkam kesiyorsun.... Topunu oyna yada git fb tv var orda yorum yaparbilirsin
    Cevapla
  • mehmet ali 8 yıl önce Şikayet Et
    sanane selçuk sanane
    Cevapla
  • musa 8 yıl önce Şikayet Et
    süper ligde aktif futbol oynayan biri nasıl olur da başka bir takım için gönlüm oradan yana der. bu bir skandal
    Cevapla
  • abbas 8 yıl önce Şikayet Et
    karabük kalecisini ordu spor başkanını ne çabuk unuttunuz
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    gençlerbirliği başkanının sözlerini unutmuşsunuz hemen
    Cevapla