Yok artık Cavcav! Hastaneden izin alıp...

KOAH tedavisi gören Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, hastaneden izin alarak çıkıp Mehmet Özdilek'i görevden aldı.

Yok artık Cavcav! Hastaneden izin alıp...
Yok artık Cavcav! Hastaneden izin alıp...
GİRİŞ 14.12.2015 11:52 GÜNCELLEME 14.12.2015 11:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gençlerbirliği'nin son haftalardaki kötü gidişine Mehmet Özdilek'te çözüm bulamadı ve İlhan Cavcav tarafından görevinden alındı. Böylece Cavcav 38 yıllık başkanlığı süresinde 59 antrenör ile çalışırken, 42'nci ismi tek taraflı olarak görevden almış oldu. Cavcav başkanlığı süresince 12 yabancı, 47'de Türk antrenörle çalışmış oldu.

CAVCAV HASTANEDEN İZİNLİ ÇIKTI MEHMET ÖZDİLEK'İ GÖREVİNDEN ALDI

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) tedavisi gördüğü için sık sık hastaneye yatıyor.

Geçen haftanın 3 gününü hastanede geçiren Cavcav, hastaneden Cuma günü izinli olarak çıktı. Sivasspor maçını evinde izleyen Cavcav, maç sonu yönetime talimat vererek Mehmet Özdilek'i görevinden aldı. Hastaneden izinli çıkan İlhan Cavcav'ın bugün tekrar yatması bekleniyor. Ayrıca kalbinden de sıkıntıları olduğu bilinen Cavcav'ın bu hafta ''Anjiyo'' olması bekleniyor.

ÖZDİLEK 12 HAFTA KALABİLDİ

Ligin 3'üncü haftasında Stuart Boxter'i görevden alan İlhan Cavcav, ikinci defa Mehmet Özdilek ile masaya oturdu. Özdilek, 4'üncü haftadan itibaren 12 maça çıktı. 2 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 4 beraberlik alan Özdilek, dün sahasında Sivasspor'a yenilince Cavcav tarafından görevinden alınan 42'nci teknik adam oldu. Sivasspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında yönetimin alacağı kararlara saygılı olacağını ifade eden Özdilek, kulüpte yapılan görüşmenin ardından tazminat istemeden yardımcıları ile birlikte görevinden ayrılmıştı.

ANTRENÖR ARAYIŞLARI BAŞLADI

Mehmet Özdilek'in görevinden alınması ile Gençlerbirliği yönetimi hoca arayışlarına başladı. Hafta sonu ligde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Başkent ekibinde teknik adam konusu devre arasına kalabilir. Cavcav'ın arayışlar içerisine girdiği ama, bazı teknik adamların gelmek istemediği ortaya çıktı. Genelde kurtarıcı olarak görülen Mesut Bakkal'a teklif götürüleceği belirtilirken, takımı şimdilik alt yapı hocalarının çalıştıracağı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir hocanın Gençlerbirliği'ne gitmemesi lazım taaki Cavcav gidene kadar Onur'u olalan Şeref ve haysiyet sahibi olan bu Ada'mla çalışmaz
    Cevapla
  • Bülent 8 yıl önce Şikayet Et
    adamın hayatı futbol ile bitecek
    Cevapla
  • siirtli kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    yüzünde nur kalmamış şu hale bakın ve ibret alın.
    Cevapla
  • mimo 8 yıl önce Şikayet Et
    ölümüne az kalmış,son çırpınışları dünyadaki..
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    bi iyilik yap tüm Türkiye'ye de kendini görevden al be adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle