Gençlerbirliği'nde 2. 'Şifo' dönemi

Gençlerbirliği, sezon sonuna kadar anlaşmaya vardığı teknik direktör Mehmet Özdilek ile sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği'nde 2. 'Şifo' dönemi
Gençlerbirliği'nde 2. 'Şifo' dönemi
GİRİŞ 02.09.2015 15:55 GÜNCELLEME 02.09.2015 15:56

Gençlerbirliği'nde daha önce 2013-2014 sezonunda da görev alan Özdilek, Beştepe Tesisleri'ndeki imza töreninde, tekrar başkent ekibine gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Özdilek, başkent temsilcisindeki ilk döneminde çok sağlıklı 7 ay geçirdiğini belirterek, Türk futbol tarihinin en köklü kulüplerinden biri olması nedeniyle, Gençlerbirliği'ni tercih ettiğini söyledi.
 
Kırmızı-siyahlı takımı daha yukarı taşımak için çalışacaklarını vurgulayan Özdilek, "Tüm mesaimizi Gençlerbirliği'ni daha iyi yerlere getirmek için harcayacağız. Ümit ederim ki takımı, bıraktığımız noktadan daha ileri noktaya taşırız" dedi.

Özdilek, sözleşme süresinin Türkiye'de çok önemli olmadığının altını çizerek, "İster 1 yıl, isterse de 5 yıllık sözleşme yapın. Arzu ettiğiniz hedeflere varabilmek için skor anlamında bunları desteklemeniz lazım. Türkiye'nin gerçeği bu. Başarılı olduktan sonra öbür taraf çok önemli değil" diye konuştu.
 
Şifo'nun ekibi 
 
Özdilek'in yardımcılıklarını, Sedat Karabük, Yusuf Tokaç, Şenol Fidan, Erdinç Erol, İlker Kıreker ve Servet Çavuşoğlu yapacak.
 
Öte yandan başkent temsilcisi, "Şifo"nun ilk döneminde 28 maçta 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 10 mağlubiyet almıştı.
 
Kırmızı-siyahlı ekip, 9. haftada takımın başına geçen Özdilek yönetiminde 2013-2014 sezonunu 45 puanla 9. sırada bitirmişti.