Gençlerbirliği'de Mesut Bakkal görevinden ayrıldı

Gençlerbirliği'nde 21. haftada teknik direktörlük koltuğuna oturan Mesut Bakkal, sezonun son maçı öncesinde görevini bıraktı.

Gençlerbirliği'de Mesut Bakkal görevinden ayrıldı
Gençlerbirliği'de Mesut Bakkal görevinden ayrıldı
GİRİŞ 23.05.2015 13:18 GÜNCELLEME 23.05.2015 20:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kulüp başkanı İlhan Cavcav, yaptığı açıklamada, Bakkal'ın bu sabah itibarıyla görevini bıraktığını söyledi. 
 
Mesut Bakkal'ın ayrılma yönündeki talebini makul karşıladıklarını belirten Cavcav, deneyimli teknik adama kulübe verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. 
 
Sezonun son haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak Gençlerbirliği, mücadeleye antrenör Mustafa Kaplan yönetiminde hazırlanacak. 
 
Bu arada, kırmızı-siyahlı kulüpte 3 ayrı dönemde toplam 115 karşılaşmada takımı yöneten Bakkal, 45 galibiyet, 24 beraberlik ve 46 yenilgi yaşadı. Böylece Bakkal, Cavcav döneminde Gençlerbirliği'nde en fazla görev alan teknik adam oldu. 

YORUMLAR 4
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    Cavcav işini sözünü dinleme yeni hemen kapı önüne koyar aziz başkan başta ismaili selçuk bekir alves kadlec emenike Diego serdar emirle nesi kapı önüne koyaydı FB şampiyon olurdu bu FB başakşehire yenilirse şasırmayın
    Cevapla
  • Şike ağır mı geldi? 8 yıl önce Şikayet Et
    Şike ağır geldi anlaşılan. Yazık..
    Cevapla
  • fener şikenin kralı 8 yıl önce Şikayet Et
    lan o maçta verilmeyen penaltımız frikimiz her halt vardı tabi sizin gibiler sadece görmek istediğini görür. Fenerbahçe şike yaptı AZİZ YILDIRIM DENEN ŞAHIS hapiste herkes şike yaptığınızı biliyor fakat o kupa hala alınmadı.Adaleti en son siz billirsiniz (fbliler))
    Cevapla
  • FB. 8 yıl önce Şikayet Et
    bırakır tabii görevini başarıyla yerine getirdi GS ye verecek daha ne var
    Cevapla