Cavcav: Sakal yaşlı gösteriyordu

Futbolculara 'sakal kesme' zorunluluğu getirmediğini yineleyen Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Bu bir emir değil ricaydı" dedi.

Cavcav: Sakal yaşlı gösteriyordu
Cavcav: Sakal yaşlı gösteriyordu
GİRİŞ 24.11.2014 14:15 GÜNCELLEME 24.11.2014 18:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

'Sakallı futbolcu istemiyorum' açıklamasıyla spor kamuoyunun gündemine oturan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, futbolcularını tebrik etti.

Sakalın insanları yaşlı gösterdiğini dile getiren Başkent temsilcisinin patronu, "Çocukları sakal yaşlı gösteriyordu zaten. Sakalları kesmişler pırıl pırıl olmuşlar. Sahada ışıl ışıl parlayan bir Gençlerbirliği gördüm" yorumunu yaptı.

"Hafta içi bir zorunlulukları olmadığına söylememe rağmen benim ricama uydukları için hepsine teşekkür ediyorum" diyen Cavcav şunları söyledi: "Bu bir emir değil ricaydı. Onlar da ricamı uydular, teşekkür ederim. Takımımızda gencecik çocuklar var. İrfan 19 yaşında, Ahmet 20 yaşında, Artun 21 yaşında bu çocukları sakal yaşlı gösteriyor zaten. Sakalları kesmişler pırıl pırıl olmuşlar. Onları izlemek zaten benim için ayrı bir zevk. Çocuklarımızı bu şekilde görmek beni çok mutlu etti."

YORUMLAR 6
  • Haci Hamdi 9 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu ülkede nekadar zavalli insanlar var, aciyoru hallerine.
    Cevapla
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    oyuncuları güzellik yarışmasına mı çıkaracaksın? sana ne yaşlı gözükmelerinden?kendilerinin tercihi değil mi?emir değil rica imiş! 79 yaşındaki adamın uğraşacağı sakal mı kaldı?başka işi mi yok?
    Cevapla
  • Cavlak 9 yıl önce Şikayet Et
    Nereden saldıracaklarını bilemiyorlar. Arda Athletico da sakallı oynuyor. Senin deyişinle yaşlı gösteriyor. Neymar sakallı sakallı dağıttı bizim milli takımı.
    Cevapla
  • m b 9 yıl önce Şikayet Et
    sünnet olan bir iş kötü olurmu be adam
    Cevapla
  • reuusssFc 9 yıl önce Şikayet Et
    aynn
    Cevapla
  • OFLU,,, 9 yıl önce Şikayet Et
    seni de genç gösteriyor sakın sakal bırakma...!!!! ama ne yazık ki bir gün öleceksin....istersen her gün deriyi de kazı ,toprak olacaksın,,,,,,bırak bu işleri, işine bak sakal işi seni aşar....imam hatipliler de seni unutmayacak .!!!!! ölünce imamın önüne nasıl geleceksin ????? sakallı mı?? sakalsız mı?????,,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle