Cavcav: Değişiklikleri ben yaptım!

Söylemleri ve eylemleriyle ülkenin spor gündeminde baş köşeye oturan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'dan çarpıcı açıklamalar.

Cavcav: Değişiklikleri ben yaptım!
Cavcav: Değişiklikleri ben yaptım!
GİRİŞ 21.09.2014 11:45 GÜNCELLEME 21.09.2014 11:45

Mustafa Kaplan’ı görevden aldıktan sonra “Takımı sahaya ben çıkartacağım” diyen ve önceki gün Eskişehir’in deplasmanda 2-0’la geçilmesinden sonra “Antrenörlük kursu vermeye karar verdim. 50 derse 500 bin lira alırım” açıklaması yapan G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, yaşananların perde arkasını anlattı.

"GALİBİYETİ HEDİYE EDİYORUM!"

“Eskişehir maçında şans da biraz yardım etti. Kalecimiz ve stoperimiz iyi oynadı. Ben de bildiklerimi futbolcularımıza aktardım. Dile kolay 36 yıllık bir bilgi birikimim var. Eskişehirli bazı yerel gazeteciler, benim eşofman giyerek sahaya çıkmamı istediler. Olur mu öyle şey! Hakkımda yanlış yaklaşımlarda bulundular. Bu galibiyeti onlara hediye ediyorum.”

"61 BAŞVURU ALDIK"

“Bir hafta içinde teknik adamlık için 61 kişi başvuru yaptı. Almanya’dan, İngiltere’den, Danimarka’dan, Avrupa’nın her yerinden başvurular aldık. Hatta bazı yabancı teknik adamlar, başvurularını Türkçe’ye çevirip faks göndermişler. Bu 61 isim arasında çok tanınmış kişiler de var. En geç salı gününe kadar teknik adamımızı belirleyeceğiz.”

"İRFAN’I ‘OYNAT’ DEDİM"

“Maçtan önce tabii ki konuşma yaptım. Ama 3-5-2, 4-2-3-1 şeklinde değildi. Oyuncularımıza, ‘Çıkın aslanlar gibi oynayın. Yenmek de yenilmek de var’ dedim. Ama bazı futbolcuların oynamasını istemediğimi de hocamıza söyledim. Genç İrfan’ı ise (İrfan Can Kahveci) oynatmasını özellikle istedim. İrfan da sahanın yıldızı oldu.”

"DEĞİŞİKLİKLERİ BEN YAPTIM"

“Oyuncu değişikliklerini ben yaptım. Tribündeki yardımcı arkadaşlarla, hocamıza haber yolladım. Nitekim bu değişiklikler de iyi oldu. Daha iyi oynamaya başladık.”

KAYNAK: HABERTÜRK