Resmen imzaladı! İşte yeni adresi!

Dört yıl boyunca Gençlerbirliği forması giyen Zec, Hırvatistan Birinci Futbol Ligi takımlarından Rijeka ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Resmen imzaladı! İşte yeni adresi!
Resmen imzaladı! İşte yeni adresi!
GİRİŞ 18.09.2014 14:47 GÜNCELLEME 18.09.2014 15:12

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nin eski futbolcusu Ermin Zec, Hırvatistan Birinci Futbol Ligi takımlarından Rijeka ile anlaştı.

Gençlerbirliği'nde dört yıl forma giydikten sonra sözleşmesini uzatmayan ve "serbest oyuncu" statüsünde olan Boşnak futbolcu, Rijeka ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Rijeka Futbol Kulübü Sportif Direktörü Sreçko Yuriçiç, yaptığı açıklamada, 26 yaşındaki oyuncunun Rijeka ile anlaşmasının her iki tarafın da çıkarına olduğunu belirtti.

Zec'in Rijeka'da sergileyeceğini iyi futbol ile yeniden Bosna Hersek A Milli Takımı'na çağrılabileceğini kaydeden Yuriçiç, "Öte yandan biz de ekibimizi kaliteli bir oyuncu ile güçlendirmiş olduk" diye konuştu.

Yuriçiç, Zec'in son derece kaliteli bir futbolcu olduğunu, hem kanatta hem de forvet olarak görev yapabildiğini belirterek, Zec'in dört yıl boyunca forma giydiği Türkiye'de önemli tecrübeler kazanmış deneyimli bir isim olduğunu ifade etti.

Zec de Hırvatistan ligini ve şu anda Rijeka'da forma giyen birçok ismi tanıdığını belirterek, Rijeka'nın başarılarında kulübün bir parçası olmak istediğini söyledi.

Rijeka, Hırvatistan Birinci Futbol Ligi'nin yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele ediyor.

Gençlerbirliği'nden önce de Hırvatistan Birinci Futbol Ligi takımlarından Şibenik'te forma giyen Zec, üç sezonda 79 kez forma giymiş, 39 gol atmıştı. Zec, ülkesi Bosna Hersek'te ise 2009 yılında "en iyi genç futbolcu" olarak seçilmiş, 8 kez giydiği milli forma altında da 1 gol kaydetmişti.