Özdilek, ilk galibiyetin ardından konuştu

Gençlerbirliği'nde göreve geldiği ilk maçta galibiyet elde eden Mehmet Özdilek, Elazığspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Özdilek, ilk galibiyetin ardından konuştu
Özdilek, ilk galibiyetin ardından konuştu
GİRİŞ 26.10.2013 23:10 GÜNCELLEME 26.10.2013 23:10

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Elazığspor karşılaşmasının başından sonuna kadar iyi mücadele ortaya koyduklarını ve haklı bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. 

Tüm oyuncularını tebrik eden Özdilek, yeni takımıyla 3 günlük bir çalışmanın ardından Elazığ deplasmanına geldiklerini dile getirerek, "Takım olarak çok zor durumdaydık. Elazığspor, bu açıdan rakip olarak gördüğümüz bir takımdı. Oyunu, kontrol ettik. Hak ettiğimiz ve moral, güven açısından bizi yukarıya taşıyacak bir galibiyet aldık. Bundan sonra Gençlerbirliği daha iyi yerlere gelecek'' diye konuştu. 

Gençlerbirliği oyuncularından Ahmet Yılmaz Çalık da uzun bir aradan sonra sahadan 3 puanla ayrılmayı başardıklarını belirterek, bunun devamını getireceklerini söyledi. 

Serkan Kurtuluş ise Elazığspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, ''Galibiyete ihtiyacımız vardı. Hoca değişikliğiye maça konsantre olduk. Bugün iyi mücadele ettik, 1-0 geriye düştüğümüz maçı çevirdik. Bizim için çok önemli bir 3 puandı'' diye konuştu.