Süper Lig futbolcusu intihar etti!

Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral, evinde kendini tavana asarak intihar etti.

GİRİŞ 23.04.2017 21:43 GÜNCELLEME 24.04.2017 09:27
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Kimsenin olmadığı bir sırada intihar eden Rajtoral evinde kendini tavana asarak intihar etti.

Antepia'da oturan Rajtoral, komşularının şüphelenmesi üzerine polis çağırması sonucu evine girildiğinde tavanda asılı vaziyette bulunduğu görüldü. Şok intihar Gaziantepspor camiasını yasa boğdu.

BAŞKAN KIZIL'DAN AÇIKLAMA

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl: "Rajtoral intihar etmiş, maalesef hayatını kaybetti. Rajtoral antrenmana  gelmemiş, evine gidip bakmışlar kapının arkadan kilitli olduğunu görmüşler. Şu anda şoktayım. Rajtoral çok düzgün bir çocuktu, hiçbir sorunu yoktu. Sebebi nedir ben de bilmiyorum." dedi.

YORUMLAR 42
  • Nuri 6 yıl önce Şikayet Et
    Antep futbolcuları adama küfürmü etmiş??gurur incinmesi...
    Cevapla
  • ottoman 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaratılanı severiz yaratadan ötürü. Herşey Allahu Tealanın tasarrufundadır. Ezbere insanların ruh hallerini bilmeden yorum yazmayın. Mevla neylerse güzel eyler kimin öteki tarafta rabbine yakın olduğunu kimse bilemez. Rabbim af eylesin merhametlilerin tek merhametlisi sensin rabbim. Rabbim biz senin yaratıklarını senin için sevdik ümmeti muhammedi sen koru Allahım bu tür kaçınılmaz sonlardan. Namaz kılanı yarı yolda koymaz giden gitmiş millet siz kendinizi kurtarın.
    Cevapla
  • Htan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ahiret gitti cok uzuldum ya
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah cumlemize yardim etsin. yardimsiz birakmasin. bu tehlikeli kararla herkes karsilasabilir. Rabbimin merhametini diliyoruz ve bizi korumasini diliyoruz. bizim saglik sihhatimizi muhafaza etmek ve kanaat sahibi olmak gibi bir gorevimiz var...
    Cevapla
  • Fatihan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kalpler ancak Allah'ı zikir ile mutmain olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle