O futbolcunun hayali gerçek oluyor

19 Şubat Pazar günü Gaziantep'te açılış törenine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantepspor'un yeni transferi Ben Hatira'nın hayalini gerçekleştirecek.

O futbolcunun hayali gerçek oluyor
O futbolcunun hayali gerçek oluyor
GİRİŞ 18.02.2017 11:48 GÜNCELLEME 18.02.2017 11:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un kulüp başkanı İbrahim Kızıl, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirilecek mitingde 20 bin forma dağıtılacağını söyledi. Kızıl, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Şubat Pazar günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda halka sesleneceğini ve yeni yapılan stat da olmak üzere bazı tesislerin toplu açılışını gerçekleştireceğini belirtti.

Taraftarları mitinge davet eden Kızıl, "Gaziantepspor’a gönül veren ve kalbi Türkiye için çarpan bütün taraftarlarımızı, takımımızın 20 bin formasını Cumhurbaşkanımızın elinden almak üzere 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na bekliyoruz. Bizler Cumhurbaşkanımıza minnet ve şükranlarımızı iletmek üzere tüm yönetim, teknik ekip ve futbolcularımızla meydanda olacağız." ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BEN HATIRA'YA YANIT

Geçtiğimiz günlerde Gaziantepspor'un Tunuslu yeni transferi Ben Hatira, ”Hayalim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışmak” demişti. Ben Hatira'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan olumlu yanıt geldi. Erdoğan, Gaziantep ziyaretinde Ben Hatira ile görüşecek.

Öte yandan; tüm takım ve yönetimin hazır bulunacağı meydanda Başkan İbrahim Kızıl, Erdoğan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim edecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • bahadir 7 yıl önce Şikayet Et
    simdi nasil bilmem ama 7 yil once tunus da bulunmustum. Turk pasaportu gorur gormez mutlu oluyorlardi insanlari bizi cok seviyor ve acayip bir RTE sevgisi vardi umarim simdide oyledir.
    Cevapla
  • aydın yıldırım 7 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip erdoğan bizim úlkemizde bazı çevrelerce sevilmesede ,şu an da islam dünyası ona müslümanların lideri olarak bakıyor.ama bizim ülkemiz değer bilmiyor.vasıfsız muhalif liderler hasetiklerinden ,kıskançlıklarından adama her türlü iftirayı atıyor
    Cevapla
  • hayal 7 yıl önce Şikayet Et
    vatandaşın hayalıda gerçekleşiyor islamı yaşıyan bir bayan ın (örtünen)öğretmen,polis ,kısaca devlet meğmuru olabilmesi hayal değilmiydi,çocuklarımızın camiye gitmesi yasak iken okulda kuran okuyabilmeleri hayal değilmiydi,dahada çoğaltabiliriz halkımızın başkanını kendisinin seçmesi hayali değilmiydi onu da seçti,kendisini yonetenleri kendisinin seçmesi halkın hayalı değilmi o hayalede 16 nisanda kavuşacağından eminim
    Cevapla
  • mehmet niyazi 7 yıl önce Şikayet Et
    Birde biz gariban emekliligi yasa takilan iscileri gorse 39 calis emekli olmak icin
    Cevapla
  • ümit şahin 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın cumhur başkanı birde vatandaşının hayalini gerçek yapsa
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    buna dur diyecek cb değildir meclis cb ye sunarcb onaylaryada veto eder. ama khk için baskı yapilabilir vekillere
    Cevapla
  • eski dost 7 yıl önce Şikayet Et
    ümit şahin arkadaşımız haklıdır, aşagıdaki yorumcular DAĞILINNNN...
    Cevapla
  • Adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet katılıyorum kardeşim Kumar oyunları aldı başını gidiyor kimse dur demiyor. Icki sigara aldı başını gidiyor kimse dur demiyor. idam gelecekti hala gelecek herkes bekliyor. bu ülkede üretici değil Aracılar dünya para kazanıyor kimse dur demiyor. birazda bunlar konuşulmali
    Cevapla
  • Müslüman Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbirşeye şükür etmeyen kul elindekileri de kaybetmeye mahkumdur.... Dizinize gözunüze durmasın emiiiii Reis daha ne yapsın "Adam herşeyini milleti için ortaya koydu," biraz el insaf... İlla iyi demek için menfi beklenti içine girmek çok yazık çooookkkk Allah cc sorar bunu
    Cevapla
  • ozann 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyle patavatsızca konuşanlara ancak acırım şu islam coğrafyasının kan ağlamasına birde ülkemizdeki lüks hayata bak bana kimse refah yok teranesi yapmasın gidin alışveriş merkezlerinin onbin araçlık otoparklarında yer bulmak için üç tur atıyoruz millet çılgınlar gibi israf ediyor ama hala birileri bizimde hayallerimizi gerçekleştirse diyor.
    Cevapla
  • sozola 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahdan kork kardesim ! Her hayal gercek olsaydi. Herkesin dunyasi cennet olurdu kardesim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle