G.Antep'te İsmail Kartal'a polis koruması

Kötü gidişin devam ettiği Gaziantepspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal, polis eşliğinde tesislerden çıkarıldı.

G.Antep'te İsmail Kartal'a polis koruması
G.Antep'te İsmail Kartal'a polis koruması
GİRİŞ 06.12.2016 23:10 GÜNCELLEME 06.12.2016 23:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

POLİS MÜDAHALE ETTİ
Gaziantep Pusula Gazetesi'nin iddiasıan göre, sıcak saatlerin yaşandığı Gaziantepspor'da bugün akşam saatlerinde antrenmana çıkması beklenen İsmail Kartal'ın, antrenmana çıkmadığı ve antrenmanı taraftarın basma ihtimaline karşı polis ekipleri çağrıldığı öğrenildi. Kartal, can güvenliğinin bulunmaması nedeniyle Gaziantep'in üst düzey yöneticilerinden yardım istedi. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın bu çağrısına kulak veren Gaziantep protokolü anında olaya müdahale ederek, Celal Doğan Tesisleri'ne 3 polis ekibi gönderdi. İsmail Kartal, polislerin eşliğinde Celal Doğan Tesisleri'nden ayrılarak Gaziantep Polisevi'ne yerleştirildi.

ALACAKLARINDAN VAZGEÇMİYOR

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, alacaklarının verilmesi durumunda hemen görevi bırakabileceğini söyledi.

KIZIL İLE GÖRÜŞÜYOR

Polis eşliğinde tesislerden ayrılan Kartal daha sonra polis eşliğinde tekrar tesislere geldi. Başkan İbrahim Kızıl ile başkanlık makamında bi görüşme gerçekleştirecek olan İsmail Kartal'ın sorunu çözüme kavuşturmak istediği gelen bilgiler arasında....

YORUMLAR 2
  • emre 7 yıl önce Şikayet Et
    antepe yakışmayan bir durum
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    su antepi ligden cekin kardesim hocanin parasini nasil vermezler
    Cevapla