İbrahim Üzülmez'in yeni adresi belli oldu!

Teknik direktör İsmail Kartal ile ayrılık sürecine giren Gaziantepspor yönetimi rotayı Gençlerbirliği'den ayrılan İbrahim Üzülmez'e çevirdi.

İbrahim Üzülmez'in yeni adresi belli oldu!
İbrahim Üzülmez'in yeni adresi belli oldu!
GİRİŞ 05.12.2016 19:17 GÜNCELLEME 05.12.2016 19:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gaziantepspor'da alınan kötü sonuçların ardından İsmail Kartal dönemininin sona erdiği, yönetim kurulu ile Kartal arasında görüşmelerin başladığı iddia edildi.

Öte yandan Gaziantepspor yönetiminin Kartal'dan boşalacak teknik direktörlük koltuğu için İbrahim Üzülmez'in kapısını çaldığı öne sürüldü.

"KARTAL, İDMANA ÇIKACAK!"

Ancak İsmail Kartal, ayrılık anlaşmasını henüz kabul etmiş değil. Bunun sebebi ise, Kırmızı-Siyahlı idarecilerin tecrübeli teknik adama alacakları için nisan ayına kadar senet vermesi. "Ben zaten 5 aydır para almadan çalışıyorum. Nisan ayına senet verilmesi uygun bir tutum değil" diyen Kartal, yarın sabah takımla idmana çıkma kararı aldı.

Kartal'ın, noter tespiti yapılmaması için idmanda olacağı öğrenildi. Kartal'ın yerine düşünülen ilk isim İbrahim Üzülmez'le temas kuran Gaziantepspor yönetimi ise resmi ayrılığı bekliyor.

YORUMLAR 6
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim gelse zor gaziantep bu sene gidici gibi.
    Cevapla
  • Baba 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapan paracı diyen arkadaslar Emin'im siz zevk olsun diye bedavaya çalışıyorsunuz? 1 sene para almasanizda olur demi
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    para peşinde koştuğu kadar başarı için çalışsaydı takım bu durumda olmazdı. takımı çalıştırmak için değil para kaybetmemek için idmana çıkan birinden hayır beklenmez.
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    yusuf efendi para kazanmak istiyorsa çalışacak. takımını başarılı yapacak batırmayacak. anladin??
    Cevapla
  • Yusuf D. 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya..ne demezsin,diğer bütün teknik direktörler bedava çalışıyor,Mourinho para vermeyi teklif ederseniz çok küserim demiş M.United'e..bi gidin.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    ismail kartalın fenerin suyunu içtiği belli oluyor. her gittiği takımı batırdigi yetmez gibi bir de noter tespiti olmasın diye idmana çıkıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle