İsmail Kartal'dan flaş açıklama! İstifa etti mi?

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, "İstifa ettiğim yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Görevimin başındayım" dedi.

İsmail Kartal'dan flaş açıklama! İstifa etti mi?
İsmail Kartal'dan flaş açıklama! İstifa etti mi?
GİRİŞ 05.12.2016 16:39 GÜNCELLEME 05.12.2016 17:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, istifa ettiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve görevinin başında olduğunu söyledi.

Kartal, bazı internet sitelerinde istifa ettiği yönünde haberlerin yer aldığını belirtti.

Böyle bir gelişmenin olmadığını ifade eden Kartal, "İstifa ettiğim yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Görevimin başındayım. Yönetim kurulu, yolların ayrılması yönünde bir karar aldıysa bile şu an itibarıyla bana ulaşmış bir bilgi yok." diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • Oğuz 7 yıl önce Şikayet Et
    İsmail hoca karakter olarak mükemmel birisi bir karıncayı inciltmeyecek kadar alcak gönüllü ama yapmış olduğu meslek malesef onun işi değil istemeyerek başına geçtiği camiaları üzüyor kırıyor..İsmail hocam bırak bu işleri geç ekran başına takım elbiseni çek bak işine
    Cevapla
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    aman gitme,gözünü seveyim!
    Cevapla
  • Konyali 7 yıl önce Şikayet Et
    yani kendim gitmem yonetim gondersin tazminatimi alir oyle giderim demek istiyor.
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    geç bile kaldı bir takımın başına getireceği en son teknik direktördür kendisi sokaktaki vatandaşı getirseniz ondan iyi yönetir takımı en azından gaz verir fenerin başındayken ziraat kupası maçında açıklama yapıyor bu kupada gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz diye mübarek sanki kıtalararası kupada oynuyor alt tarafı ziraat kupası onuda alamazsan hiç bir kupa alma zaten
    Cevapla