'İlk golümü Fenerbahçe'ye atmak istiyorum'

Gaziantepspor'un forvet oyuncusu İlhan Parlak, "ilk golümü Fenerbahçe'ye atmak istiyorum." diye konuştu.

GİRİŞ 21.09.2016 16:18 GÜNCELLEME 21.09.2016 16:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un forvet oyuncusu İlhan Parlak, Fenerbahçe ile hafta sonunda oynayacakları maçta, istedikleri futbolu ve mücadeleyi sahaya yansıtmaları halinde galip gelebileceklerini söyledi.

İlhan, Celal Doğan Tesisleri'nde idman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü Fenerbahçe'yle karşılaşacaklarını anımsattı.

Fenerbahçe'nin lige çok iyi başlamadığını kaydeden İlhan Parlak, son maçta Kasımpaşa'ya karşı iyi bir futbol sergilediklerini belirterek, "İnşallah İstanbul'da istediğimiz futbolu, mücadeleyi sahaya yansıtırsak, şanssızlığımızı kırıp, pozisyonları da değerlendirebilirsek 3 puanla ayrılırız." ifadelerini kullandı.

Çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğini aktaran İlhan, "Lige baktığınız zaman ilk 2 maçta fazla bir şey yapamadım. Adanaspor maçında oynayamadım. Medipol Başakşehir maçında 6-7 kişi yüzde yüz pozisyonlara girdi ama değerlendiremedik. Bir an önce gol atıp şeytanın bacağını kırmak istiyorum. Bu da Fenerbahçe karşılaşmasında olursa iyi olur. Bu sezon ilk golümü Fenerbahçe'ye atmak istiyorum." diye konuştu.

İlhan, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Eyüpspor'la mücadele edeceklerini hatırlatarak, kupanın da kendileri için önemli olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR 5
  • Okan 7 yıl önce Şikayet Et
    atarsin da. zaten bizden gidenin geri kalan tek hayali o oluyor.
    Cevapla
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    sezon boyunca 1 goll atarsin oda fenerimi seçersin
    Cevapla
  • hakan malatya 7 yıl önce Şikayet Et
    niyee madalyamı alacaksın ? sende haklısın gundemde olmak için FENERBAHÇEnin adını kullanmak zorundasın .. Akhisara veya alanyaya atmak istiyorum desen kimse yazmaz seni
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    Burak,Olcan vb. abilerin gibi sen de en büyük düşmanlığı Fener'e göster.Çünkü Fener sizi yetiştirdi.Giydiğiniz formanın hakkını verin ama sizi yetiştirenlere de ihanet etmeyin.
    Cevapla
  • Tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'de koca bir hiçtin. Sana o kadar şans verildi. Hiçbirini değerlendiremedin.Belli ki içinde ki sevgi nefret duygusuna dönüşmüş.
    Cevapla