Başakşehir zirveye sevdi!

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0 mağlup etti.

Başakşehir zirveye sevdi!
Başakşehir zirveye sevdi!
GİRİŞ 18.09.2016 19:31 GÜNCELLEME 18.09.2016 21:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Gaziantepspor evinde Başakşehir ile karşılaştı. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanan mücadeleyi Başakşehir 1-0'lık skorla kazandı ve 4'te 4 yaptı.

İki takımın da bol pozisyon bulduğu mücadelede tek gol çıktı. Başakşehir'e galibiyeti getiren gol, 65. dakikada Mehmet Batdal'dan geldi.

Bu skorun ardından Başakşehir 4 hafta sonunda kayıpsız şekilde 12 puana yükselmiş oldu. Gaziantepspor ise 2. mağlubiyetini aldı ve 4 puanda kaldı.

Süper Lig'in 5. haftasında Başakşehir evinde Osmanlıspor'u konuk edecekken, Gaziantepspor ise deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

YORUMLAR 1
  • Yüzdeelli 7 yıl önce Şikayet Et
    Haftaya gerçekten bir futbol şöleni var.Bırakın BJK,GS,FB'nin maçlarını da Başakşehir-Osmanlıspor maçına bir bilet alın.Lige lezzet katan iki takım bu defa kozlarını paylaşacak.Bol gollü geçebilecek seyir zevki yüksek bir maç olacağını tahmin ediyorum.Her iki takımı da takip ediyorum.Bizlere güzel futbol izlettikleri ve Avrupa kupalarında iyi maçlar çıkardıkları için de bir Kocaelispor taraftarı olarak ikisine de başarılar diliyorum.
    Cevapla