İsmail Kartal'dan stoper açıklaması!

Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, istedikleri stoper transferinin gerçekleşemediğini açıkladı.

İsmail Kartal'dan stoper açıklaması!
İsmail Kartal'dan stoper açıklaması!
GİRİŞ 05.09.2016 23:11 GÜNCELLEME 05.09.2016 23:11

Kartal, takımının Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenmanında gazetecilere yaptığı açıklamada, hazırlıkların iyi gittiğini söyledi.

Ligde geçen haftayı iyi değerlendirdiklerini belirten Kartal, "Beşiktaş'la hazırlık maçında Orkan'nın (Çınar) bacağında bir problem yaşandı. O biraz bizim moralimizi bozdu. Tam toparlanmışken birkaç hafta aramızda olmayacak, tedavileri olacak. Onun haricinde yeni gelen arkadaşlarımız var. Bunların biraz daha zamana ihtiyaçları var. Çünkü aramıza geç katıldılar." diye konuştu.

Takımda morallerin yerinde olduğunu belirten Kartal, "Adanaspor güçlü bir ekip. Onlar da son olarak birkaç yabancı oyuncuyu transfer etti. Yeni hocaları geldi. Kasımpaşa deplasmanında bir puan aldılar, maçı kazanabilirlerdi. Bu ligde herkes herkesten puan alabiliyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi değil. Lige baktığınız zaman, herkesin puanı var. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Bu maça en güzel şekilde hazırlanıp puan ya da puanlarla evimize dönmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

Kartal, istedikleri bir yabancı stoperin transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle savunmada sıkıntı yaşanıp yaşanmadığı konusundaki soruya, şöyle cevap verdi:

"Çok istedik, uğraştık ama hem maliyetlerinden dolayı hem de bölgemizdeki olaylardan dolayı bazı oyuncular gelmek istemediler. Onun için bu konuda biraz sıkıntımız var. Bizler de bu sıkıntıyı elimizdeki oyuncularla en iyi şekilde kapatmaya, gidermeye çalışıyoruz. Kapatacağımızı düşünüyorum. Musa Nizam geldi en azından. Onu bir an önce takıma kazandırmak istiyoruz. Barış (Yardımcı), o bölgede oynuyor. Şenol'u (Can) bazen orada oynatıyoruz. Elimizdeki oyuncularla bu açığı kapatmaya çalışıyoruz. Devreye kadar en iyi şekilde yapabildiğimiz, başarabildiğimiz kadar, toplayabildiğimiz puanları toplamak istiyoruz. Devre arası o bölgede Gaziantep'e yakışır takviyeler olacağını düşünüyorum. Şu anda devre arası transferimizi değil, Adanaspor maçını düşünüyoruz."