Charles Itandje yeniden Süper Lig'de

Karcemarskas’ın takımdan ayrılmasıyla yeni bir kaleci arayışına geçen Gaziantepspor bu boşluğu Charles Itandje ile dolduruyor.

Charles Itandje yeniden Süper Lig'de
Charles Itandje yeniden Süper Lig'de
GİRİŞ 20.08.2016 16:44 GÜNCELLEME 20.08.2016 16:44

Spor Toto Süper Lig’de Atiker Konyaspor ve Çaykur Rizespor forması giyen Charles Itandje, Çaykur Rizespor’un Teknik Direktörü Hikmet Karaman ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Rizespor yönetimine takımdan ayrılmak istediğini söylemişti.

2013-2014 yılında ilk Süper Lig deneyimini Atiker Konyaspor ile yaşayan başarılı kaleci, burada 33 lig maçına çıktı. 2014 Dünya Kupası'nda gösterdiği başarılı performansla Avrupa takımlarının da radarına giren Itandje, Dünya Kupası'nın ardından Konyaspor’la yollarını ayırarak Yunanistan’ın Paok takımına transfer oldu.

Yeniden Süper Lige döndü

Başarılı kaleci Yunanistan’ın Paok takımında fazla forma şansı bulamazken, Çaykur Rizespor ile anlaştı. 2015-2016 sezonunda Rizespor ile Kamerunlu eldiven ligde 33 maça çıktı. Itandje, Hikmet Karaman’ın programına uymaması sebebiyle tecrübeli teknik adamla arası açıldı ve Karadeniz ekibinden ayrıldı.

Kırmızı-siyahlı yönetimin prensip anlaşmasına vardığı kaleci Charles Itandje Rize’ye giderek takım arkadaşlarıyla vedalaşacak. Kamerunlu kaleci önümüzdeki günlerde Gaziantep’e gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.