Okan Buruk isyan etti

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaray karşılaşmasının ardından hakeme isyan etti.

Okan Buruk isyan etti
Okan Buruk isyan etti
GİRİŞ 17.01.2016 01:17 GÜNCELLEME 17.01.2016 01:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Medicana Sivasspor, rakibine 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, "Kaybettiğimiz için üzüntülüyüz. Maçın başında verdiğimiz bir pozisyon vardı. Daha sonraki bölümde çok rahat rakip kaleye gittik. Üçüncü bölgeye gitmekte zorlanmadığımız zamanlar oldu. Yaptığımız hatayla 2 gol gördük. Yeni oynayan oyuncularımız vardı. Verdiğimiz pozisyonlar oldu. İlk yarının genelinde 2-1'i yakalamak daha iyi olabilirdi. İkinci yarı oyuna farklı başlayabilirdik. İkinci devre rakip kaleye geçerken zorlandık. Savunmadan geçişlerde pas hatası yaptık. İkinci yarı uzun süre oynamayan oyuncularla hamle yapmaya çalıştık. 2-1'i bulduktan sonra biraz daha rakip kaleye gidebilirdik. Son paslarda kaybettik. Bazen de hiç oraya kadar gitmedik. Oyunun genelinde memnun değilim. Daha iyisini bekliyordum. Önemli eksikliklerimiz var. Galatasaray'ın hak ettiği bir galibiyet oldu. Bizim de Eskişehirspor maçına hazırlanmamız gerekiyor dedi.

"BİZ FAUL YAPTIK, BİZİM LEHİMİZE KARAR VERDİ
'Hakemin performansını nasıl buldunuz?' sorusuna ise Buruk, "İlk penaltıyı gördüm, penaltıydı. İkinci penaltıyı göremedim. Verilir, verilmez, bize olsa büyük ihtimalle verilmezdi. Bize olmayınca veriliyor. Hakemin maçın başından itibaren verdiği kartlar, es geçtiği kartlar vardı. Sinan'ın attığı tekmeyi es geçti. 3-1 olduktan sonra maçta bütün her şey bizim lehimize çalındı. O bizim açımızdan sevindirici. Biz faul yaptık, biz kullandık. 3-1 olunca kararlar çok farklı oluyor diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • oflu 8 yıl önce Şikayet Et
    sen gs deyken aynı imtiyazı görüyordun gs eskisi olunca cırlama yalandan gs deyken aldığı faulleri pelenaltıları cabuk unuttun hani bir arif vardıya havada ucar karada takla atardı unuttunmu
    Cevapla
  • esdre 8 yıl önce Şikayet Et
    okan buruk adamdir ama fb nin kardesi sivasda yanlis yerde yani o yuzden sivas kumeye :)
    Cevapla