Okan Buruk: Son maçımızı kazanırsak...

Ligde 39 puanla 11. sırada yer alan kırmızı-siyahlı ekip, ligin son haftasında oynayacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Okan Buruk: Son maçımızı kazanırsak...
Okan Buruk: Son maçımızı kazanırsak...
GİRİŞ 28.05.2015 16:12 GÜNCELLEME 28.05.2015 16:12

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, sezonun değerlendirmesini yaptı. Bu sezon 22-23 yeni oyuncuyu kadroya kattıklarını belirten Buruk, her şeye rağmen yine de takım birliğinin olduğunu belirterek, "Türkiye’de ilk senesi olan oyuncular var. Alt liglerden gelen oyuncularımız vardı. Yurt dışından gelen, bu ligi tanımayan oyunculardı ama her şeye rağmen özellikle takım olgusu içinde, takım birliği içinde bence çok iyi bir performans verdiğimizi düşünüyorum. Bunda en büyük payı olan oyunculara öncelikle teşekkür etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Oyuncularından çok memnun olduğunu ifade eden teknik direktör Buruk, oyuncuların, her idmanı, her maçı, oynadığı her oyunu ve lig içindeki her şeyi ciddiye aldıklarını vurguladı. Buruk, böyle bir oyuncu grubuyla çalışmanın çok önemli, büyük bir zevk olduğunun altını çizdi.
 
“HALA YÜZDE 100'ÜNÜ VERMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Buruk, ligin sonuna gelmelerine rağmen oyuncularının hala yüzde 100'ünü vermeye çalıştıklarını belirterek, "Onlarla çalıştığım için, bu sezonu geçirdiğim için tabi ki çok mutluyum. Çok büyük olumsuzluklara rağmen hiçbir zaman bu olumsuzlukları kendi performanslarına yansıtmadılar. Ligin genelinde teknik ekibimizle birlikte olumlu performans sergilediğimizi düşünüyorum. Şu anda son maçı kazanırsak ligi belki ilk 10 içerisinde bitireceğiz. O yüzden bu yeni kurulmuş genç takım için özellikle diğer takımların maliyetlerine baktığımızda, takımımızın maliyetleri bu ölçüde olmadıkları için başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Daha üstlere gidebilir miydik, gidebilirdik ama zaman zaman tabi ki inişler, çıkışlar, sakatlıklar, kadromuzda eksiklikler oldu. Bunları da göz önüne alırsak, yani bu sene pozitif geçtiğini düşünüyorum. Bu takım birliği daha iyi işler yapacak güçte” dedi.

KAYNAK: İHA