Gaziantepspor kritik virajda

Son haftalarda yükselişe geçen Gaziantepspor, ilk 6 hedefine ulaşmak için yapacağı 2 maça büyük önem veriyor.

Gaziantepspor kritik virajda
Gaziantepspor kritik virajda
GİRİŞ 02.04.2015 11:58 GÜNCELLEME 02.04.2015 11:58

Kulübün asbaşkanı Bülent Konca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin en az bütçeli takımlarından biri olmalarına rağmen bu sezon mütevazı kadroyla önemli başarılar elde ettiklerini söyledi.

Önceki haftalarda bireysel hatalar ve şanssızlıklar nedeniyle puan kayıpları yaşadıklarını belirten Konca, ancak son 3 karşılaşmada iyi oyunla güzel sonuçlar elde etmeye başladıklarını vurguladı.

Yaptıkları son 3 maçta 7 puan topladıklarını ifade eden Konca, şöyle konuştu:

"Elde ettiğimiz sonuçlar güzel ama bunun devamını getirmemiz lazım. Çünkü yakaladığımız çıkışı sezon sonunda ilk 6 takım arasında yer alarak taçlandırmak istiyoruz. O yüzden öncelikle bu hafta deplasmanda Akhisar Belediyespor ile yapacağımız maçı iyi değerlendirmemiz lazım. Ligin alt sıralarından kurtulmak için çaba gösteren rakibimiz bu hafta bizden en azından bir puan almak isteyecek. Biz de ilk 6 hedefinden kopmamak için bu maçı kazanmak zorundayız. O yüzden zorlu bir maç bizi bekliyor."

Gelecek hafta ise Torku Konyaspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Konca, "Torku Konyaspor ise puan cetvelinde Akhisar Belediyespor ve bizim aramızda yer alan güçlü bir ekip. İlk 6 hedefi doğrultusunda önümüzde kritik iki maç var. Eğer bunları kazanırsak büyük ihtimalle bu hedefin gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi.

Taraftara çağrı

Futbolculardan teknik heyete kadar herkesin bu bilinçle çalışmalarını sürdürdüğünü aktaran Konca, bu süreçte de taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

Hemen her maçta taraftarın takım için itici bir güç oluşturduğuna dikkati çeken Konca, şunları kaydetti:

"Zorlu bir sürece giriyoruz. Artık her maç final maçı kadar önemli. Bu yüzden taraftarımızdan takıma daha fazla destek olmasını bekliyoruz. Taraftarımızla güzel bir birliktelik yakalarsak mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum."

KAYNAK: AA