İbrahim Kızıl: Muhammet Demir'e talip çok!

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, takımın golcü oyuncusu Muhammet Demir'e çok sayıda kulübün talip olduğunu söyledi.

İbrahim Kızıl: Muhammet Demir'e talip çok!
İbrahim Kızıl: Muhammet Demir'e talip çok!
GİRİŞ 08.01.2015 12:36 GÜNCELLEME 08.01.2015 12:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kızıl, yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında adı çok sayıda kulüple anılan genç oyuncuya teklifler geldiğini doğruladı.

Son olarak Trabzonspor'un Demir için kapılarını çaldığını ifade eden Kızıl, transferle ilgili bilgi alışverişinin yapıldığını ancak kesin bir sonuca varılmadığını söyledi.

Futbolcuları Demir'in önemli bir oyuncu olduğuna işaret eden Kızıl, şöyle konuştu:

"Muhammet Demir'e talip çok. Son olarak Trabzonspor camiası oyuncuyu bizzat benden istedi. Ben Muhammet'i sattıktan sonra sıkıntı yaşayacaksam bu transferin gerçekleşmesine izin vermem. Önemli olan transferlerde kulübün menfaatleri. Konuyu teknik direktörümüz Okan Buruk ile konuşacağız. Değmeyecek bir paraya oyuncumu asla satmam. Eğer bu boşluğu doldurma durumumuz olursa belki gitmesine izin verebiliriz. Aksi takdirde Muhammet bizimle kalacak."

"Gol silahı"nın sözleşmesi 2017'ye kadar

Ligin ilk yarısını 18 golle kapatan Gaziantepspor'un "gol silahı" Muhammet Demir oldu.

Sezonun ilk yarısında rakip fileleri 6 kez havalandıran Demir'i, üçer golle Chibuke ve Erdem Şen, ikişer golle Oğulcan, Chico ve Mustafa Durak takip etti.

Bursaspor alt yapısında yetişen Demir, 24 Mayıs 2009'da Gaziantepspor ile oynanan müsabakanın son 4 dakikasında Bursaspor formasıyla oyuna girerek ilk Süper Lig maçına çıkmıştı.

2010-2011 sezonunun devre arasında Gaziantepspor'a bedelsiz transfer olan 22 yaşındaki futbolcu, lig öncesi hazırlık maçlarında dikkatleri üzerine çekmişti.

Kırmızı-siyahlı yönetim de Demir'in sözleşmesini 2016-2017 sezonu sonuna kadar uzatmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • ultrAslan 9 yıl önce Şikayet Et
    biraz futboldan anlayan büyük bir kulüp varsa bu oyuncuyu transfer eder,çok yetenekli bir futbolcu,büyük bir kulübe gittiğide kedini daha çok göstercektir. Bir galatasaraylı olarak onu takımda görmekten çok mutluluk duyarım ..
    Cevapla