Gaziantepspor sahasında "puana hasret" kaldı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, sahasında puana hasret kaldı.

Gaziantepspor sahasında "puana hasret" kaldı
Gaziantepspor sahasında "puana hasret" kaldı
GİRİŞ 30.12.2014 14:20 GÜNCELLEME 30.12.2014 14:20

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, lige iyi başlangıç yapmasına rağmen devamını getiremeyen kırmızı-siyahlı ekip, son olarak Bursaspor maçından aldığı 2-1'lik mağlubiyetle 10'uncu sıraya geriledi.

Ligin ilk haftalarında özellikle sahasında aldığı sonuçlarla rakiplerine "korku salan" kırmızı-siyahlılar, eski günlerini mumla arıyor.

Kamil Ocak Stat'ında yaptğı maçlarda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve İstanbul Başakşehir ile berabere kalan Gaziantepspor, 6. haftada Kardemir Karabükspor maçında ilk galibiyetine ulaştı. Mersin İdmanyurdu ve Akhisar Belediyespor'u yenen kırmızı-siyahlı ekip, 7 Kasım'dan bu yana sahasında galibiyete hasret kaldı.

Kötü gidiş Galatasaray ile başladı

Ligin 11. haftasında Galatasaray'a 1-0 yenilen Gaziantepspor'un sahasındaki kötü gidiş sürüyor.

Daha sonra sırayla Beşiktaş'a ve Bursaspor'a yenilen Gaziantepspor, sahasındaki galibiyet umudunu ilk yarının son haftasında yapacağı Balıkesirspor maçına erteledi.

Sahasındaki 8 maçın 3'ünü kazanan, 2'sinde de beraberlik elde eden Gaziantepspor, deplasmanda da kötü bir tablo çiziyor. Sahasında 11 puan toplayan kırmızı-siyahlı ekip, deplasmanda ise sadece 7 puan aldı.

KAYNAK: AA