G. Antep'ten fotoğraflı Gökhan Töre isyanı

Seyircisi karşında Beşiktaş ile karşılaşan Gaziantepspor, futbolcusu Şenol Can'ın aldığı darbeyle ilgili fotoğraf paylaştı.

G. Antep'ten fotoğraflı Gökhan Töre isyanı
G. Antep'ten fotoğraflı Gökhan Töre isyanı
GİRİŞ 14.12.2014 23:56 GÜNCELLEME 14.12.2014 23:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kulübün resmi sosyal paylaşım sitesinden, Gökhan Töre ile girdiği bir pozisyonda darbe alan Şenol Can'ın fotoğrafı paylaşıldı.

Basın toplantısında teknik direktör Okan Buruk'un "verilmeyen penaltı var" dediği pozisyonla ilgili paylaşılan fotoğrafta Şenol Can'ın göğüsünde oluşan morluk görülüyor.

Gaziantepspor Kulübü, fotoğrafı paylaşırken, "Karşılaşmanın orta hakemi Çağatay Şahan, oyuncumuz Şenol Can'a yapılan harekete 'çarptı' demiş. Yorumsuz" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 4
  • Abdulaziz 9 yıl önce Şikayet Et
    Seba isimliye; 4 büyüklerin kazandıkları penaltı ve gördükleri kartlara bir bakarsa hangi takımlar hakemler tarafından kayırılıyor görür. Beşiktaş'ı her maç doğradılar en rahat kırmızı kart Beşiktaş'a çıkıyor. O göğsündeki morartı ise yada o dirsek darbesiyle olduysa bende adımı değiştiririm.
    Cevapla
  • Seba 9 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman Seba sezonunda Beşiktaş tan başkasının şampiyon yapılmayacağı görünüyor. Durum böyle olunca seneye Ali Sami yen sezonu, sonraki yıl Şükrü Saraçoğlu sezonu bir sonraki yılda Avni Aker sezonu yapılır. Herkes mutlu olur.
    Cevapla
  • yorumsuz 9 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlılara verilen sarılar Anteplilere çıkmadı. Penaltı pozisyonunun aynısını Antepliler de yaptı. bunları da yorumsuz diye koysunlar. Pektemeki katleden Belkalem sarı kart bile görmedi...
    Cevapla
  • yorumsuz 9 yıl önce Şikayet Et
    ammada abarttın be adam belkalem pektemeki katletti diyosun sen nasıl izliyosun futbolu
    Cevapla