Ontivero'dan 'G.Antep küçük takım' açıklaması!

Gaziantepspor'un yeni yıldızı Arjantinli Lucas Ontivero; "Kesinlikle 'Gaziantepspor küçük bir kulüp' demedim." dedi

Ontivero'dan 'G.Antep küçük takım' açıklaması!
Ontivero'dan 'G.Antep küçük takım' açıklaması!
GİRİŞ 04.09.2014 21:54 GÜNCELLEME 04.09.2014 21:54

Arjantinli oyuncu Lucas Ontivero ise Gaziantepspor'a geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Gaziantepspor yönetimine teşekkür eden genç oyuncu, "Buraya elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim. Gaziantepspor'un başarısına katkı sağlamak istiyorum. Zor bir ligde mücadele ediyoruz, bu da benim hoşuma gidiyor. Burada başarılı olmak istiyorum. Bu nedenle Türkiye'de kaldım ve Gaziantepspor'u seçtim" ifadelerini kullandı.

Ontivero, kırmızı-siyahlı ekibe gelmeden önce yabancı bir basın kuruluşuna verdiği demecin yanlış yorumlandığını belirtti.

Arjantinli futbolcu, şunları kaydetti:

"Buraya gelmeden önce gerçeği yansıtmayan bir haber yapıldı. Röportajda kesinlikle 'Gaziantepspor küçük bir kulüp' demedim. Sadece Gaziantepspor için küçük de olsa bir katkım olacağı için çok mutlu olacağımı söylemiştim. Fakat bu cümlem farklı yansıtıldı. Bunun düzeltilmesi için sosyal medyadan açıklama yaptım."

Kayseri Erciyesspor maçına da değinen Ontivero, bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istediklerini dile getirdi. Ligde hiçbir maçın kolay olmadığını söyleyen Ontivero, oynanmadan maç kazanılmadığını, çok çalışıp galip gelmek istediklerini sözlerine ekledi.