Gaziantepspor top başı yaptı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Gazinatepspor 2014-2015 sezonu hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Gaziantepspor top başı yaptı
Gaziantepspor top başı yaptı
GİRİŞ 10.07.2014 22:49 GÜNCELLEME 10.07.2014 22:49

Yeni transferlerle teknik direktör Okun Buruk’un yönetiminde ilk antrenmanına çıkan kırmızı-siyahlı ekibi yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar da izledi.

Celal Doğan Tesisleri'nde bugün akşam saatlerinde toplanan futbolcular yeni teknik direktör Okun Buruk ve yardımcılarının koordinesinde taraftarların tezahüratlarıyla sahaya çıktı. Coşkulu taraftarlar meşale yakarak görsel şov yapıp sloganlarla yeni sezonda başarı istedi. Yapılan ilk antrenmanı Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl ve yönetim kurulu üyeleri de yakından takip etti.

Antren öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Okun Buruk, yeni sezonun takıma ve şehre hayırlı olması temennisinde bulunarak, “İnşallah kazasız, belasız, sakatsız, başarılarla güzel bir sezon bizi bekliyor. Onun için hazırlıklara başladık. Allah hepimiz için hayırlı bir sezon nasip etsin inşallah” dedi.

Transfer çalışmalarına da değinin Buruk, “Sezonu açtık, bundan sonra önümüzde yaklaşık 7,5 haftalık bir periyot var. Bu periyot içerisinde hem çalışmalarımızı yapacağız hem transfer çalışmalarımızı yapacağız. Şuan elimizde olan bir kadromuz var. Onun üstüne ekleyeceğimiz oyuncular var, yaptığımız çalışmalar var. O çalışmaların sonuna ulaştıktan sonra da iyi bir kadromuzun, iyi bir takımımızın olacağını düşünüyoruz. Geçen seneden ayrılan oyuncularımız var, tabii ki önemli oyuncular da var. Ama bize katılacak her oyuncunun da çok önemli olduğunu ve bize çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu anlamda transferimizi en ince şekilde yürütüyoruz. Dikkatliyiz, açıkçası kulübümüze yakışacak, takımımıza yakışacak genç, istekli, yaşlı bile olsa burada olmayı isteyen arkadaşlarla bu sene geçirmek istiyoruz. Lig uzun bir periyot ve bunun için de herkese ihtiyacımız olacak. O yüzden sağlam, güçlü, genel olarak kazanmayı isteyen hırslı bir oyuncu kadrosu oluşturmayı istiyoruz. Kadro derinliği de çok önemli bizim için. Çalışmalarımız devam edecek. En iyilerini bulacağız. Gece gündüz çalışıyoruz açıkçası. Burada başkanımız, yöneticilerimiz hepsi büyük destek veriyor. Biz de oyuncu izleyerek en iyisin bulmaya çalışıyoruz. Şuanda oluşmuş bir kadromuz var, bunun üstüne 4-5 tane belki transfer yaparak, önümüzde de çok uzun bir süre var. Bu süre içerisinde en iyi şekilde değerlendireceğiz” diye konuştu.

Gaziantepspor'un her zaman hedefi olduğunu ifade eden Buruk, “Bizim için önemli olan Avrupa kupalarına ulaşabilmek. Bu sene bizim için en büyük hedeflerden biri bu olacaktır tabi ki dediğim gibi kadromuzu çok iyi bir şekilde oluşturduktan sonra, takviyelerimizden sonra tam olarak nereye gideceğimiz daha iyi belli olacak. Ama geçen seneye de baktığımızda, Avrupa kupalarına katılan takımlara da baktığımızda bu sene belki yine aynı şekilde hedeflerimiz olmak zorunda. Zaman zaman takımlar arasında çok az puan farkları oluyor, bazen küme düşme potasına giriyorsunuz, bazen de Avrupa'ya oynama şansınız oluyor. Bizim bunu Avrupa'ya oynama şansı olarak, bu sene sürdürmemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA