Aysal: Hayatımda hiç hapse girmedim

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'dan Aziz Yıldırım açıklaması...

Aysal: Hayatımda hiç hapse girmedim
Aysal: Hayatımda hiç hapse girmedim
GİRİŞ 21.04.2014 08:16 GÜNCELLEME 21.04.2014 17:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

G.Saray ile F.Bahçe camiası arasında şike sürecinde esen soğuk rüzgarlar, yönetimlerin ilişkilerine de yansıdı.

Son dönemde sert kurumsal açıklamalarla birbirini ağır şekilde suçlayan iki camia, bugünlerde farklı duyguların içinde. G.Saray alınan kötü sonuçların altından kalkmaya uğraşırken, F.Bahçe sahada başarılı olmanın gururunu yaşıyor. Ancak Başkan Aziz Yıldırım'ın hapse girmeye hazırlanması nedeniyle Kanarya'nın da bir yanı buruk.

Ezeli rakibinin Başkanı hakkında bugüne kadar konuşmaktan imtina eden G.Saray Başkanı Ünal Aysal, bir kez daha aynı sorularla muhatap oldu.

"BEN HAYATIMDA HİÇ CEZA EVİNE GİRMEDİM"

Önceki gün eşi Fani Aysal ve kızı Alin'le birlikte Nişantaşı'nda gezintiye çıkan Aysal'ın etrafını kuşatan gazeteciler, Yıldırım'ın durumu hakkında ne düşündüğünü sordular. Bu konuda konuşmaktan kaçına Başkan Aysal yine de iyi temennilerde bulunmadan edemedi.

İşte Aysal'ın, Aziz Yıldırım'ın hapis cezasıyla ilgili yorumu: "Arkadaşlar lütfen bana bu konuda soru sormayın, gözünüzü seveyim. Bunlar kötü şeyler. Bu konuda G.Saray camiası olarak bizim konuşmamız, cevap vermemiz çok ayıp olur. Ben hayatımda hiç cezaevine girmedim. Oradaki şartlar nedir bilmiyorum. Allah yardımcısı olsun."

YORUMLAR 1
  • sadık yavaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen anlamdınnnnnnn. Şikenin başı olarak size soruluyor sayın aysal.... O zaman bir tecrübeye hazır olun.....
    Cevapla