Gaziantep'te sakatlık şoku! Kasımpaşa...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un, Sivasspor maçında sakatlanan kalecisi Zydrunas Karcemarskas'dan kötü haber geldi.

Gaziantep'te sakatlık şoku! Kasımpaşa...
Gaziantep'te sakatlık şoku! Kasımpaşa...
GİRİŞ 01.04.2014 12:10 GÜNCELLEME 01.04.2014 12:10

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un, Sivasspor maçında sakatlanan kalecisi Zydrunas Karcemarskas'ın, Kasımpaşa maçında oynayamayacağı bildirildi.

Kulüp doktoru Nevzad Denerel, yaptığı açıklamada, Erman Bulucu, Kemal Tokak, Turgut Doğan Şahin ve kaleci Zydrunas Karcemarskas'ın sağlık durumları hakkında bilgi verdi.

Geçen hafta Sivasspor maçında Karcemarskas'ın sakatlanarak oyundan çıktığını anımsatan Denerel, "Yapılan fizik muayene ve tetkikleri sonucunda, sağ omuz kaslarında ödem ve kanama tespit edilen futbolcunun tedavisine başlandı. Karcemarskas, Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek" ifadelerini kullandı.

Sakat oyuncuların tedavisi sürüyor

Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Turgut Doğan Şahin'in tedavisinin tamamlandığını belirten Denerel, futbolcunun takımla çalışmalara başladığını ifade etti.

Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sakatlanan Kemal Tokak'ın ise tedavisinin son dönemine girildiğini vurgulayan Denerel, oyuncunun fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı kuvvet ve saha çalışmalarına devam ettiğini vurguladı.

Denerel, ayrıca sağ diz ön çapraz bağından ameliyat olan Erman Bulucu'nun da tedavisinin planlandığı gibi sağlık ekipleri tarafından sürdürüldüğünü kaydetti.

KAYNAK: AA