Gaziantepspor itiraz edecek!

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı Bülent Konca, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK), Gaziantepspor'a bir maç seyircisiz oynama cezası vermesine ilişkin, "Yarın TFF'ye itirazımızı sunacağız. Fenerbahçe maçı öncesi böyle bir cezayı manidar buluyoruz" dedi.

Gaziantepspor itiraz edecek!
Gaziantepspor itiraz edecek!
GİRİŞ 20.03.2014 21:36 GÜNCELLEME 20.03.2014 21:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Konca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor karşılaşmasının bugüne kadar seyrettiği en temiz maç olduğunu, müsabakanın ardından TFF temsilcilerinin de taraftarın centilmenliğinden dolayı kendilerini tebrik ettiğini söyledi.

Torku Konyaspor maçının dostane bir şekilde geçtiğini vurgulayan Konca, "Maçta, taşkınlık tezahürat olmadı. Yarın TFF'ye itirazımızı sunacağız, Fenerbahçe maçı öncesi verilen cezayı manidar buluyoruz. Bu maçtan dolayı ceza veriliyorsa, Türkiye'de maçlar cezasız bitmez" diye konuştu.

Konca, küfürlü tezahürat nedeniyle kulübe ceza verildiğini belirterek, "Önemli bir maç öncesi ceza almamız bizi üzdü. İnşallah hak yerini bulur, ceza kaldırılır" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 2
  • ercan aykan 10 yıl önce Şikayet Et
    BİRİLERİ HALA MASA BAŞINDA ŞAMPİYON OLMANIN PEŞİNDE!!!. Bu tüpçü futbolun başında olduğu sürece ne milli takım nede kulüpler bir adım ileri gidemez. Bu adamın hak ile adalet ile ilerleme ile zeere alakası yok. Mührüde Ali Babanın elinde. İstediği takıma istediği cezayı kesiyor. Gaziantep Trabzonla oynasaydı emin olun futbol federasyonu bedava otobüs kaldırıp sahaya taraftar çekerdi.
    Cevapla
  • ahmet özoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    kime küfür edilmişşşşşşşşş. G.antep seyircisi kime küfretmiş bu işte bir yanlışlık var belkide konyadaki maçta bu ylın en samimi en dosthane maçı oldu iki taraftar birlikte slogan attı bayrak değişti bi konyalı olarak bu hareketlri sevgiyle izledim antep de maçı 1-0 aldı onlarıda tebrik ettik bizim takım beceriksizdi antep hakkıyla aldı valla ben hakaret ve küfür duymadım antep e saha kapama fazla değil resmen işkence ayıp oluyor bu kararın tahkimden döneceğini umarım. ha seyircilerin arasına birileri Böcek falan yerleştirdiyse bilemem
    Cevapla