Gaziantepspor galibiyete kilitlendi

Gaziantepspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını mutlak 3 puan hedefiyle aralıksız sürdürüyor.

Gaziantepspor galibiyete kilitlendi
Gaziantepspor galibiyete kilitlendi
GİRİŞ 04.02.2014 22:34 GÜNCELLEME 04.02.2014 22:34

Celal Doğan Tesisleri'nde yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenmanın ana bölümünde şut, pas çalışması ve yarım sahada çift kale maç çalışmaları yapıldı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gaziantepsporlu tecrübeli futbolcu Şenol Can, çok iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bu çıkışı Beşiktaş maçında da sürdürmek istediklerini ifade ederek, "Medical Park Antalyaspor maçının ardından Beşiktaş maçı bizim açımızdan bir kat daha önemli oldu. Bu hafta kendi evimizde ve taraftarımız önünde çok iyi bir maç yapacağımızı düşünüyorum. İnşallah bu maçtan da 3 puan alarak, taraftarımıza armağan etmek istiyoruz. Takımda hava güzel ve çok iyi çalışıyoruz. İnşallah buradan alacağımız 3 puanla biraz daha yukarılara doğru çıkmak istiyoruz" dedi.

"YENİ YÖNETİM BİZE HER DESTEĞİ VERİYOR"

Yeni yönetimin ödemeler konusunda futbolculara destek olduğunu belirten Şenol Can, "Mevcut başkanımız görevine devam ediyor. Şu anda gerekli ödemeleri de ellerinden geldiğince yapıyorlar. Ödemeler konusunda bir sıkıntımız yok. Yeni yönetim bize her konuda gerekli desteği veriyor. Bu da futbolcu arkadaşlarımızın sahaya daha iyi adapte olarak çıkmasını sağlıyor. Biz zaten her durumda sahada bu takım için üzerimize düşen bütün görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN: "SERGEN YALÇIN'LA ÇIKIŞ YAKALADIK"

Gaziantepsporlu genç futbolcu Oğulcan Çağlayan ise kendisine görev verilmesi halinde teknik heyetin ve yönetimin güvenini boşa çıkarmamak için mücadele edeceğini söyleyerek, "Sergen Yalçın hocamızın gelmesiyle birlikte iyi bir çıkış yakaladık. Sergen hocamız geldiği zaman, bu kadar puan toplanabileceği söylenseydi insanlar buna inanamayabilirdi. Ama takım kenetlendi ve çok iyi bir hava oluştu. Takımdaki herkes her maçta elinden gelen bütün gayreti gösterdi ve iyi sonuçlar alındı. Beşiktaş maçında da taraftarımız önünde inşallah 3 puan alacağız" şeklinde konuştu.