İbrahim Kızıl 'Kıyameti koparırım' demişti!

Beşiktaş'ın Cenk Tosun'u resmen transfer etmesinin ardından gözler Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'a çevrildi.

İbrahim Kızıl 'Kıyameti koparırım' demişti!
İbrahim Kızıl 'Kıyameti koparırım' demişti!
GİRİŞ 04.02.2014 16:30 GÜNCELLEME 04.02.2014 16:39

Beşiktaş'ın Cenk Tosun'u resmen transfer etmesinin ardından gözler Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'a çevrildi. Gaziantepspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olmasından dolayı Cenk Tosun ile görüşmelere başlayan Beşiktaş'ın milli futbolcu ile bundan 1 hafta önce sözleşme imzaladığı iddia edilmiş ancak Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Cenk Tosun ile ilgili herhangi bir transfer girişimlerinin olmayacağını dile getirmişti.

"KIYAMETİ KOPARIRIM" DEMİŞTİ...

Beşiktaş'ın bonservis bedeli ödemeden önümüzdeki sezondan itibaren Cenk Tosun'a siyah-beyazlı formayı giydirmesinin ardından gözler bu kez İbrahim Kızıl'a çevrildi. Daha önce yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ı etik davranmamak ile suçlayan Kızıl, "Beşiktaş yöneticisi Deniz Atalay bizden habersiz Cenk Tosun'la çok sık konuştu. Ailesine kadar ulaştı. Ancak onlara bunu sormak istediğimizde telefonlarımıza çıkmıyorlar. Bu davranış hoş değil. İspatlayamasam da oyuncuyla aralarında gizli bir anlaşma imzaladıklarını öğrendim. Ama bunu kesinleştirirsem kıyameti koparırım" ifadelerini kullanmıştı.

Cenk'in kulübe para kazandırması gerektiğini savunan Kızıl, "Sezon sonunda Cenk Tosun'un Beşiktaş'a gitmesi durumunda çok sert konuşurum. Onları ters köşeye oturturum" ifadelerini kullandı.

KİM, NE DEMİŞTİ?

Mehmet Kızıl:
Cenk Tosun sezon sonu için Beşiktaş ile anlaştı

Ahmet Kavalcı:
Cenk Tosun'u transfer etmeyeceğiz

Ahmet Nur Çebi:
Cenk Tosun ile sözleşme imzalamadık

Fikret Orman:
Şu anda böyle bir transfer söz konusu değil

Önder Özen:
Cenk Tosun ile önümüzdeki sezon için anlaşma olabilir

İbrahim Kızıl:
Cenk, Beşiktaş'a giderse kıyameti koparırım

Beşiktaş resmi sitesi;
"Cenk Tosun'un kulübümüze transferi ile ilgili yapılmış herhangi bir anlaşma mevcut olmadığı gibi adı geçen futbolcunun transferiyle ilgili herhangi bir girişimde de bulunulmamıştır."

KAYNAK: SPORX