Bülent Uygun: Galatasaray Samanyolu gibi...

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray'ın Samanyolu yıldızlar topluluğu gibi olduğunu söyledi.

Bülent Uygun: Galatasaray Samanyolu gibi...
Bülent Uygun: Galatasaray Samanyolu gibi...
GİRİŞ 24.04.2013 15:04 GÜNCELLEME 24.04.2013 15:04

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında konuk edecekleri Galatasaray maçıyla ilgili açıklamalarda bulunan Uygun, "Her yıldıza bir önlem almaya kalkarsak bu işin altından çıkamayız. İnşallah kazanan taraf, istediğimizi, arzuladığımızı alan taraf olur, seyircimizi, şehrimizi mutlu ederiz." dedi.

Gaziantepspor, sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdürüyor. Isınma koşusu ve açma germe egzersizleriyle başlayan antrenmanın ana bölümünde, kuvvet artırmaya yönelik çalışmalar ile birlikte minyatür kale çalışması gerçekleştirildi. Galatasaray maçı ile ilgili hazırlıkları kulüp binasında düzenlediği basın toplantısıyla anlatan Teknik Direktör Uygun, kalan 4 haftada almaları gereken 12 puanın bulunduğunu ifade etti.

Her puanın kendileri için değerli olduğunun altını çizen Uygun, ellerinden gelen mücadeleyi sergileyeceklerini kaydetti. Galatasaray maçı için de önlemler aldıklarını vurgulayan Uygun, şuanda Türkiye'nin en güçlü takımlardan bir tanesi ile oynayacaklarına dikkat çekti.

Galatasaray'ın başında Fatih Terim gibi bir duayenin bulunduğuna dikkat çeken Uygun, "Sevdiğim ve değer verdiğim bir hoca var. Şahsen onunla sahada olamamak üzüntü verici ama inşallah o da aldığı cezanın bitiminde de yine sahadaki yerini alacaktır." ifadelerini kullandı.

Galatasaray takımında yıldızlar ordusu olduğunu belirten Uygun, "Hatta sizin en büyük yıldızlarınızdan bir tanesi Dany bile orada yedek kalıyor. Böyle önemli bir takıma karşı oynuyorsunuz. Kendi seyircinizle, özellikle Anadolu takımlarında sizi başarıya götüren, sizi başarma unsuru olarak gösteren, aynı zamanda şehrinize mutluluk cereyan eden galibiyetler vardır. Bu galibiyetler de büyük takımlara karşı alınır. O şehirde bir anda birlik havası oluşur. Herkes birbirine sevgiyle bakar. İnşallah biz de o gururu sizlere yaşatmak istiyoruz. Böyle zorlu bir maçta kazanarak, hem taraftarımızı hem de kendimizi mutlu etmenin yoluna bakacağız. İnşallah kazanan taraf biz oluruz diye dua ediyoruz." şeklinde konuştu.

SNEİJDER VE DROGBA AÇIKLAMASI
Sneijder ve Drogba ile ilgili özel bir önlem alıp almayacakları yönündeki bir soruyu da cevaplandıran Uygun, "Samanyolu yıldızlar topluluğu gibi Galatasaray. O yüzden her yıldıza bir önlem almaya kalkarsak bu işin altında çıkamayız." diyerek, şunları söyledi:

"Bizim de gönlümüzün yıldızı Gaziantepspor futbolcuları, verdiğimiz görevi en iyi şekilde sahada yerine getirecektir. Taktiksel olarak belirli ufak tefek değişikliklerimiz olacaktır. Belki kadro ve futbolcu yapısında değişiklikler sağlayacağız. Oyun anlamında kazanmak adına futbolun bütün güzelliğini sergilemek adına, futbolcuların bireysel yeteneklerini sunması adına bir mücadele sergileyeceğiz ve inşallah kazanan taraf, istediğimizi, arzuladığımızı alan taraf olur, seyircimizi, şehrimizi mutlu ederiz."
Uygun, basın toplantısında ayrıca Gaziantepspor için hayata geçirmeyi planladıkları spor kompleksi ile ilgili de bilgiler verdi.

(cihan)