G.Saray maçı için adres mi değiştirdi?

İstanbul Bölgesi hakemlerinden olan Serkan Çınar'ın sezon başında Çorlu'daki ofisini adres göstererek Kırklareli Bölgesi'ne geçtiği ve dün ilk kez Galatasaray'ın bir maçını yönettiği bildirildi.

G.Saray maçı için adres mi değiştirdi?
G.Saray maçı için adres mi değiştirdi?
GİRİŞ 26.02.2013 08:05 GÜNCELLEME 26.02.2013 09:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sarı-Kırmızılı ekibin dün ilk kez bir maçını yöneten Serkan Çınar'ın aslında İstanbul Bölgesi hakemi olduğu, sezon başında yaptığı istek üzerine Kırklareli Bölgesi'ne geçtiği öğrenildi. Üst düzey hakemin İstanbul'da şirketi olmasına rağmen Kırklareli'ndeki ofisini adres gösterdiği ve MHK tarafından Kırlareli Bölgesi'ne atandığı bildirildi. İstanbul Bölgesi hakemlerinin de İstanbul takımlarının maçlarını yönetmesi konusunda herhangi bir sıkıntı bulunmazken Serkan Çınar'ın dün ilk kez bir Galatasaray maçını yönetmesi dikkat çekti.

Öp hocanın elini!
Bu arada Galatasaray ile Orduspor arasında oynanan maçın hakemi Serkan Çınar, Davutpaşa Lisesi'nde öğretmenlik yaptığı dönemde, Galatasaraylı Emre Çolak ve Semih Kaya'nın onun öğrencisi olduğu ortaya çıktı. Emre, karşılaşma öncesi Çınar'la kısa süreli sohbet etti. Serkan Çınar da öğrencisine karşılaşmadan önce başarı diledi.

(fanatik.com.tr)

 

YORUMLAR 3
  • hasan yücel 11 yıl önce Şikayet Et
    YAPMAYIN........ Arkadaşlar ben Fenerbahçeliyim . Bizim maçın hakemide Galatasaray maçının hakemide on numara hakemlik yapamadılar belki ama ilk büyük takım maçlarında verdikleri cesur kararlarla benim çok beğenimi kazandılar. Sizler gururumuz olan Cüneyt Çakır'ın cuma akşamı yönettiği Bursaspor maçını seyretseydiniz bu hakemlere şapka çıkarırdınız. Serkan Çınar Gökhan Zan'ı atmalı ve Drogbaya yapılan harekete penaltıyı vermeliydi. Galatasarayın kazanması onun şansı oldu eğer kaybetse idi Fatih Terim onu sahada döverdi.
    Cevapla
  • MUSTAFA AYAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    BU HAKEMSE BEN ALASINI YAPARIM.. gelene çal düdük gidene çal düdük.akşam maç izlediğim kahvede dahil herkesi çıldırttı.
    Cevapla
  • Yükselen Bozkurt 11 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki öğrencisiymiş. Hoca, dün sezonun en kötü hakemlik performansını gösterdi. Verdiği penaltı doğru olsa da, Dorgba'ya ceza sahası içindeki dirseği görmedi.
    Cevapla