CNN'den Galatasaray'a özel belgesel!

Galatasaray'ın Schalke ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde, CNN, Galatasaray belgeseli yayınladı.

CNN'den Galatasaray'a özel belgesel!
CNN'den Galatasaray'a özel belgesel!
GİRİŞ 20.02.2013 19:52 GÜNCELLEME 20.02.2013 19:52

Dünyaca ünlü haber kanalı CNN, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi Son 16 turu ilk maçında FC Schalke 04 ile karşılaşacağı mücadele öncesinde İstanbul'daki atmosferi yansıtan bir kısa film çekimi gerçekleştirdi.

Kısa filmde Inter'den transfer edilen Hollandalı orta saha oyuncusu Wesley Sneijder ve bu transferin ardından sürpriz bir şekilde açıklanan yıldız oyuncu Didier Drogba transferiyle birlikte taraftarların havaalanını kısa süre içinde sarı ve kırmızıya boyadığı belirtilirken Sneijder'in imza törenindeki açıklamaları ve taraftarların "Çok Mutlu" şeklinde iki sözcükle ifade ettikleri hislerinin konu edildiği kısa söyleşiler de yer aldı.

Yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan, kulübün kurucularının yer aldığı ilk fotoğrafı göstermesinin ardından verdiği demeçte "Dünyanın en iyi 10 kulübünden biri olmak istiyoruz. Orada olabilmek için çok iyi oyuncularınız olmak zorunda, stabil bir finansal durumunuz ve kuvvetli bir taraftar tabanınız olması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Birkaç sezon öncesine göre yeni bir yönetime, yeni bir kadroya ve yeni bir stadyuma sahip olduğumuzun belirtildiği kısa filmde FC Schalke 04 maçı biletlerinin bir saatten kısa sürede tükendiği, tribünler tamamen dolacağı ifade edildi.

KAYNAK: SPORX