Burak gitmediği için bin pişman!

Attığı gollerle adını Avrupa'da sık sık günceme getiren Cimbom'un ‘bay gol'ü Burak Yılmaz'ın neden Beşiktaş derbisi ve Bursa deplasmanında ‘yedek kulübeye düştüğünün ve forma giyemediğinin' perde arkası ortaya çıktı.

Burak gitmediği için bin pişman!
Burak gitmediği için bin pişman!
GİRİŞ 05.02.2013 11:16 GÜNCELLEME 06.02.2013 09:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Özellikle devre arası transfer döneminde ismi, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden İngiliz Chelsea, Tottenham, Arsenal; İtalya'dan Lazio; İspanya'dan da Atletico Madrid ve Valencia ile anılan Burak'ın, ligin 2. yarısındaki son 2 maçta birden yedek kulübede oturması ve oyuna hiç alınmaması, kamuoyunda büyük bir merak yaratmıştı.

'TRABZON'DAN GİDERDİM'

Habertürk'de yer alan habere göre; Devre arasında orta sahaya alınan Wesley Sneijder'dan sonra forvete de Didier Drogba'nın transferiyle kadrodaki golcü sayısının 4'e çıkması nedeniyle eldeki isimlerden birini gözden çıkarmayı planlayan G.Saray yönetiminin, Burak'ı 'Avrupa'da bir kulübe satmayı planladığı' öğrenildi.

Bunun milli oyuncuya da iletildiği ancak Burak'tan, ''Ben G.Saray'a oynamaya ve başarılı olmaya geldim. Eğer Avrupa'ya gidecek olsaydım, Trabzonspor'dan giderdim. Bir yere gitmek istemiyorum'' yanıtının alındığı bildirildi.

Burak'ı yüksek bonservis ücretiyle satarak, kasaya iyi bir gelir sağlamayı düşünen yönetim, bu yanıtla istediğini gerçekleştiremedi. Bunun üzerine de Burak; Beşiktaş ve Bursa sınavlarında 18 kişilik kadroya girse de, maçlarda görev alamadı.

YORUMLAR 1
  • Ejder Ejderha 11 yıl önce Şikayet Et
    gs bedavaya alıp yüksek fiyata satmaya alışkın. drogba yı kulübünden çalarcasına kopardılar. bu transferler cimboma pahalıya patlayacak. herşeyden önce fifadan ağır ceza gelecek. maddi yükünü bekleyip göreceğiz.
    Cevapla