Bursa'da Galatasaray taraftarı birbine girdi

Bursaspor ile yapacağı maç için Bursa'ya gelen Galatasaray'ın Fas asıllı oyuncusu Ambrabat'ın Galatasaray Store'de katıldığı imza gününde Galatasaraylı taraftarlar birbirine girdi.

Bursa'da Galatasaray taraftarı birbine girdi
Bursa'da Galatasaray taraftarı birbine girdi
GİRİŞ 02.02.2013 17:12 GÜNCELLEME 02.02.2013 17:12

Sarı kırmızılı taraftarlar, Bursa Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda bulunan GS Store'da düzenlenen organizasyona Amrabat ile fotoğraf çektirmek ve imza alabilmek için akın etti. İmza günü için mağazaya akın eden Galatasaray taraftarları kavga etti. İki taraftar arasındaki yumruklaşma sırasında bir kişi de yanında bulundurduğu biber gazını sıktı. İmza sırasında bekleyen çocuklar biber gazından etkilenip ağlarken, polisler de kavga edenleri ayırarak mağaza önünden uzaklaştırdı.

BURSASPOR TARAFTARI DA GELDİ

Öte yandan bir grup Bursaspor taraftarı da mağazanın bulunduğu caddeye gelerek Galatasaray taraftarına tepki gösterdi. Çevik Kuvvet Ekipleri, yeşil beyazlı taraftarları mağazaya yaklaştırmazken, tezahüratlarının ardından dağılmaları için uyardı. İki takım taraftarları bir süre karşılıklı tezahürat yaptı. Bursaspor taraftarları daha sonra buradan ayrıldı.

BASIN MENSUPLARI ÇIKARILDI

GS Store'da düzenlenen imza günü için gelen basın mensupları ise sadece kulübün televizyonu ve yerel bir televizyonun çekim yapabileceği belirtilerek mağazadan çıkarıldı.

KAYNAK: DHA