GS, Drogba transferinde FIFA'lık oluyor

Didier Drogba'nın sene başında transfer olduğu Çin kulübü Şangay Shenhua kulübünden, yıldız futbolcunun Galatasaray ile anlaşması üzerine açıklama geldi...

GS, Drogba transferinde FIFA'lık oluyor
GS, Drogba transferinde FIFA'lık oluyor
GİRİŞ 30.01.2013 11:11 GÜNCELLEME 30.01.2013 13:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Drogba'nın Çin'deki takımı Shangai Shenhua'dan Galatasaray'ı şoke edecek açıklama geldi. Kulüp resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Drogba transferinin kendilerini çok şaşırttığını, oyuncunun kendilerinin sözleşmeli futbolcusu olduğunu, kendilerinin sözleşme ile ilgili tüm sorumlulukları yerine getirdiklerini bu yüzden Fildişi Sahilli oyuncunun kulüpten ayrılamayacağını ve konuyu FIFA'ya taşıyacaklarını duyurdu. İşte Çin ekibinin resmi internet sitesinden yaptığı o açıklama: "29 Ocak 2013 tarihinde Galatasaray Spor Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla futbolcumuz Didier Drogba'yı renklerine kattığını açıklamasını bizi çok şaşırttı.  Drogba'nın Şampiyonlar Ligi'nde oynama isteğini anlıyoruz. Ancak 1 temmuz 2012 tarihinde 2,5 yıllık sözleşme imzaladığımız futbolcuya karşı, sözleşmenin imzalanma tarihinden bu yana sözleşmenin taşıdığı tüm yükümlülükleri yerine getirmiş bulunmaktayız. Drogba ile Shangai Shenhua Kulübü arasındaki sözleşme hala geçerlidir. Shangai Shenhua Kulübü yatırımlarını korumak için gerekli kanıtları FIFA'ya sunmaya hazırdır"

YORUMLAR 4
  • Murat BÖÇKÜN 11 yıl önce Şikayet Et
    2. cris vakası. cris nerde şu an bilen varmı? işte drogbada aynen öyle olacak..
    Cevapla
  • turhan aktaş 11 yıl önce Şikayet Et
    ribery.... olayında gs sorumluluklarını yerine getiremediği için uçup gitmişti taksitleri ödenmemişti de apar topar ödeyip tutmaya çalıştılarda iş işten geçmişti..
    Cevapla
  • mahmut bülbül 11 yıl önce Şikayet Et
    gelmesede olur. 35 yaşındaki adamı neye alırsınki gelmesede olur
    Cevapla
  • ahmet izmitli 11 yıl önce Şikayet Et
    tabi canım. bizde ribery elimizden uçtuğunda aynısını söylemiştik :)
    Cevapla