Galatasaray 2. lig ekibine kaybetti!

Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında Almanya 2. lig takımlarından VfR Aalen'e mağlup oldu.

Galatasaray 2. lig ekibine kaybetti!
Galatasaray 2. lig ekibine kaybetti!
GİRİŞ 12.01.2013 17:11 GÜNCELLEME 12.01.2013 17:15

Galatasaray devre arası kamp çalışmaları kapsamında Bundesliga II ekiplerinden VfR Aalen ile karşılaştı. Mardan Antalyaspor Stadı'ndaki 14:30'da başlaması beklenen mücadele, yoğun yağış nedeniyle 15 dakika gecikmeli başladı.

Alman ekibi VfR Aalen, pozisyon olarak kısır geçen karşılaşmayı 86. dakikada Stimar'ın attığı golle 1-0 kazandı.

Galatasaray karşılaşmaya Muslera - Sabri, Gökhan, Dany, Riera - Hamit, Melo, Selçuk, Emre - Burak, Elmander ilk 11'iyle çıktı.
 
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

0' Karşılaşma Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.
2' Maçta kaleyi yoklayan ilk futbolcu, Selçuk İnan oldu. Ceza sahası dışından yapılan vuruş, auta çıktı.
5' İlk 5 dakika itibariyle, yoğun yağış nedeniyle ıslak olan zeminde topun takılı kaldığına sıklıkla şahit olduk.
10' Selçuk İnan'ın ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Burak Yılmaz'ın plasesinde top çok az farkla dışarı gitti.
20' Emre Çolak, stoper ve bek arasından attığı pasla Riera'yı kaçırdı. Müsait pozisyonda Burak Yılmaz'ı gören İspanyol oyuncunun pasında Burak Yılmaz yerde kaldı. Karşılaşmayı yöneten Mustafa Öğretmenoğlu o bölgeye hareketlenirken Burak, eliyle pozisyonda kendisine müdahale olmadığını işaret etti.
23' Johan Elmander'in ceza sahası sağ çaprazından kaleye yönlendirdiği şut, yan ağlarda kaldı.
28' Emre Çolak, Burak Yılmaz'ın önüne çok iyi bir top uzattı. Kaleciyi çalımlayan Burak'ın dar açıdan vuruşunda savunma topa son anda ayak koydu.
30' Bu defa sol taraftan yüklendik. Albert Riera, topu sol ayağına alıp rakibini geçtikten sonra ceza sahasına yerden ortaladı. Tüm savunmayı aşan topa Johan Elmander uzanamadı.
33' Burak Yılmaz, Selçuk İnan'ın ara pasıyla bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sağ ayağının dışıyla dokunduğu topa kaleci son anda uzandı.
45' İlk yarı golsüz sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

46' Galatasaray'da Eray İşcan, Umut Bulut, Aydın Yılmaz, Sercan Yıldırım, Hakan Balta, Engin Baytar ve Yekta Kurtuluş oyunda. Fernando Muslera, Burak Yılmaz, Hamit Altıntop, Johan Elmander, Selçuk İnan, Felipe Melo ve Dany Nounkeu ise kenara gelen isimler.
60' Karşılaşmada ilk yarıdaki tempoyu bu bölümde göremiyoruz. Mücadelenin büyük bölümü orta yuvarlak ve çevresinde geçiyor.
66' VfR Aalen ilk kez tehlikeli geldi. Marco Calamita tek topla savunmamızın arkasına sarktı fakat kaleci Eray İşcan tehlikeyi önledi.
71' Eray İşcan, bir pozisyonda daha başarılı... Murakami'nin vuruşunda köşeye giden topa iyi uzanan genç kalecimiz topu kornere çeldi.
72' Albert Riera ve Emre Çolak, yerlerini Çağlar Birinci ve Furkan Özçal'a bıraktılar.
86' Murakami iki oyuncumuzun arasından şık bir hareketle sıyrıldı. Pasını gönderdiği Sidimar, ceza yayı önünden sağ ayağıyla çok iyi bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
88' Kalamita'nın sağ çaprazdan vuruşunu kaleci Eray parmaklarının ucuyla kornere çeldi.
90' Aydın Yılmaz vurdu, az farkla üstten aut.
90' Mustafa Öğretmenoğlu, maçın son düdüğünü çaldı.