Burak Yılmaz'a Arda Turan ayarı!

Galatasaray, 27 yaşındaki Burak Yılmaz için kulübe ulaşması muhtemel teklifler için kapıyı 12 milyon eurodan açacak! Sarı-kırmızılı kulüp Arda Turan'ı da 12.5 milyon euroya Atletico Madrid'e satmıştı.

Burak Yılmaz'a Arda Turan ayarı!
Burak Yılmaz'a Arda Turan ayarı!
GİRİŞ 25.11.2012 07:33 GÜNCELLEME 25.11.2012 08:47

Galatasaray'ın Trabzonspor'dan 5 milyon euroluk serbest kalma maddesi kullanarak transfer ettiği Burak Yılmaz, sarı-kırmızılı forma altında gösterdiği performansla dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performans ve attığı 5 golle yıldızını yeniden parlatan milli futbolcu için Liverpool ve Atletico Madrid'in nabız yoklamaya başladığı iddiaları da her geçen gün yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Liverpool ve Atletico Madrid'in transfer listesine girdiği iddia edilen Burak Yılmaz için sarı-kırmızılı yönetimin tavrı ise çok net! Burak Yılmaz'ı kesinlikle elden çıkartmak istemeyen sarı-kırmızılı yönetim, milli futbolcunun bonservis bedelini de 12 milyon euro olarak belirledi.

27 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek isteyen kulübün 12 milyon euroyu pazarlık masasının üstüne koyması gerektiğini görüşünde birleşen sarı-kırmızılı yönetim, bu şekilde gelebilecek olan teklife de Terim'in raporu doğrultusunda karar verecek.

Burak Yılmaz'ı kesinlikle satmayı düşünmeyen ve gelecek olan teklifleri de geri çevirmeyi planlayan Galatasaray, 27 yaşındaki mill futbolcu ile sezon başında 4+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Galatasaray, Burak Yılmaz'a 2.3 milyon euro garanti ücret ve maç başına da 20 bin euro ödüyor.

Galatasaray da mutlu olduğunu ifade eden Burak Yılmaz da kulüpten ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını dile getirdi ve sarı-kırmızılı forma altında uzun yıllar hizmet etmek istediğini söyledi.

(sporx)