'Terim G.Saraylı futbolcuya 'p.ç' dedi iddiası'

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Sanica Boru Elazığspor ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmanın son dakikalarında yaşananlar sosyal medyada gündeme oturdu. Özellikle Fatih Terim'in ettiği küfür dün gecenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

'Terim G.Saraylı futbolcuya 'p.ç' dedi iddiası'
'Terim G.Saraylı futbolcuya 'p.ç' dedi iddiası'
GİRİŞ 25.11.2012 06:39 GÜNCELLEME 25.11.2012 06:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

PENALTI TERİM'İ ÇILDIRTTI

Muslera'nın neden olduğu penaltı sonrasında yedek kulübesinde çılgına dönen Fatih Terim, yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş'a da tepki gösterdi. Saha içerisindeki oyuncularını da sert bir şekilde uyarılarda bulunan Terim'in hedefinde ise Emre Çolak vardı.

Karşılaşmanın son bölümünde Aydın Yılmaz'ın sağ kanattan taşıdığı pozisyonda müsait durumda golü yapamayan Emre Çolak'a tepki gösteren Terim, "Emre aferin sana aferin, allah kahretsin" şeklinde bir serzenişte bulundu.

TERİM'DEN AĞIR SÖZLER

Fatih Terim'in aynı saniye içindeki sert ve küfür içeren sözleri de yayıncı kuruluş Lig TV kameralarına yansıdı. Bu sözlerin Emre Çolak'a söylendiği öne sürüldü.

Terim'in "p.ç" dediği kameralara yansıdı.

TWİTTER'DA "KÜFÜRBAZ TERİM" TEPKİSİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, kameralara yansıyan şok küfürü sonrası sosyal medya bu olayı konuşmaya başladı.

Terim'e tepki gösteren taraftarlar 'KüfürbazTerim' başlığı altında yorumlar yaptı. Yorumların büyük bölümünde Fenerbahçeli Caner Erkin ve Teknik Direktör Aykut Kocaman'a verilen cezalara gönderme yapılarak, Terim'in de ceza alması gerektiği savunuldu.

YORUMLAR 4
  • akarapınar 11 yıl önce Şikayet Et
    başka kapıya. başka kapıya burdan size ekmek çıkmaz
    Cevapla
  • aydın yılmaz 11 yıl önce Şikayet Et
    yorumcu . kardeşler iyi güzel muhalefette bulunmuşsunuzda terim hadi ettiysede kime etti elazığlı sporcuya yada hakememe etti de hemen ceza gelmeli diyorsunuz oyuncusuyla kendisi arasında bir problem emre adamsa çeker gider yada özür dilettirir bu küfürden ötürü hemen ceza ceza diye leş gargaları gibi üşüşmüşsünüz acizlerrr
    Cevapla
  • fırat barut 11 yıl önce Şikayet Et
    adalet istiyoruz medya. emre belezoğlunu dakikalarca televizyonda inceleyip, dudak okutanlar, halkın gözünde küçük düşürenler ve türkiyedeki futbol hayatını bitirenler, eğer adilseniz aynı şeyi fatih terime de yapın.fatih terim ki milli takıma tarihinin en büyük cezasını almasına sahip olana kişdir, hala kendisinin iyi hoca olarak görülmesi tamamen medyanın taraflı yaklaşımındandır.adalet herkes için...
    Cevapla
  • ali levent arıkan 11 yıl önce Şikayet Et
    bakalım ne olacak. lan kelimesine 2 maç ceza veren(ki söylenmeyen bi laf üzerine) bakalım bu kelimeye nasıl bi tavır takınacak!!!
    Cevapla