Turkish Ronaldo

Attığı 3 süper golle Cluj 'u Cluj olduğuna pişman eden Burak, futbol piyasasındaki değerini 5'e katladı. Sarı-kırmızılı yıldız Devler Ligi'nde attığı 4 golle Messi'yi geçti, Cristiano Ronaldo'nun ise ensesine yapıştı!

Turkish Ronaldo
Turkish Ronaldo
GİRİŞ 09.11.2012 08:00 GÜNCELLEME 09.11.2012 09:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

G.Saray'ın Cluj'u Romanya'da 3-1 mağlup ettiği maçta hat-trick yapan Burak Yılmaz, kariyerine altın bir sayfa daha ekledi. Birbirinden güzel 3 gol atan sarı- kırmızılı yıldız, bir anda Avrupa futbolunun en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Cluj'a attığı birinci ve üçüncü gol, Şampiyonlar Ligi'nde gecenin estetik olarak en güzel golleri arasında gösterildi; ikinci golünde ise fırsatçılığına vurgu yapıldı. Trabzonspor'dan 5 milyon euro'ya alınan Burak, ligde ve Avrupa'da gösterdiği performansla değerini en az 5'e katladı.


İKİNİCİLİĞİ 5 FUTBOLCUYLA PAYLAŞIYOR

G.Saray, Avrupa'da da zirveyi zorlayan Burak için henüz bir bonservis bedeli tayin etmiş değil ama milli golcünün konuşulan değeri 25 milyon euro'lara kadar vurdu. Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ranoldo'nun 5 golle birinci sırada bulunduğu Devler Ligi'ndeki gol krallığı yarışında, Burak Yılmaz 4 golle ikinci sırada. Burak, ikinciliği Braga'dan Allen, Valencia'dan Soldado, Chelsea'den Oscar ve Schalke'den Huntelaar ile paylaşıyor. Barça'nın futbol sihirbazı Lionel Messi'nin ise 3 golü bulunuyor.


SEVİNCİ BİLE CR7

Burak, Cluj'a 2. ve 3. gollerin ardından Cristiano Ronaldo'yla meşhur olan "Calma Calma" (Sakin Sakin) hareketini yaparak sevindi. "Allah beni sakatlıktan korusun" diyen Burak, "Mutluluğumu tarif edemem. Galatasaray'a daha uzun seneler hizmet vermek istiyorum. Savaşım, sarı-kırmızılı renkler için" ifadesini kullandı.


BURAK&UMUT FUTBOL BiRLiĞi

Süper Lig'de lider olan, Devler Ligi'nde ise gruptan çıkma şansını zorlayan Galatasaray'ı, iki yeni transferi Burak Yılmaz ile Umut Bulut sırtlıyor. Aslan'ın bu sezon resmi maçlarda attığı toplam 32 golün 20'sini Burak Yılmaz ve Umut Bulut kaydetti. Sarı-kırmızılıların Devler Ligi'ndeki 4 golünde de imzası olan Burak, Spor Toto Süper Lig'de de 6 kez fileleri havalandırdı. Ligde 8 golle gol krallığında zirvede bulunan Umut, Süper Kupa'da ise F.Bahçe'ye 2 gol attı.

 

YORUMLAR 2
  • akif15 11 yıl önce Şikayet Et
    degeri. yok yaa 5´e degil degerini 10´a katladi ... :d
    Cevapla
  • sebahattin cebi 11 yıl önce Şikayet Et
    trabzon spor ıcın ölürüm. bu arkadaş bır seferınde trabzon spor ıcın de ölürüm demistı öyle gel gıtlerı oluyor söylemlerıne bakmayın savaşım galatasaray ıcın falan daha ıyısı gelsın bır dakıka durmaz tecrube ıle sabıttır
    Cevapla