Milan'ın CEO'sundan Cimbom'a müjde!

Milan'ın CEO'su Galliani, Kaka transferiyle ilgili olarak, 'Elimizde 10 tane orta saha oyuncusu var. Kaka olmazsa olmaz değil. Eğer bedava verirlerse o zaman kiralarım' ifadelerini kullandı.

Milan'ın CEO'sundan Cimbom'a müjde!
Milan'ın CEO'sundan Cimbom'a müjde!
GİRİŞ 28.08.2012 10:10 GÜNCELLEME 28.08.2012 12:51

Sarı-Kırmızılı taraftarların merakla beklediği Kaka transferinde, Galatasaray'ı sevindirecek gelişmeler yaşanıyor. Eski yıldızını yeniden takıma kazandırmak isteyen Milan, bu konuda Cim Bom'un en büyük rakibi. Ancak Avrupa'da etkili olan ekonomik krizi yakından hisseden Kırmızı-Siyahlılar, bu nedenle Kaka transferini bir türlü sonuçlandıramadı.

Milan CEO'su Adriano Galliani'nin yaptığı son açıklama da bunu doğrular nitelikte. Galliani, İtalyan medyasına verdiği demeçte, "Şu anda elimizde beş tane orta saha, beş tane de kanat oyuncusu var. Yani Kaka bizim için olmazsa olmaz değil. Yine de Real Madrid, bize onu bedelsiz olarak kiralar ve oyuncunun maaşı konusunda da yardım ederse, transferi bitirmek için hemen Madrid'e giderim" ifadelerini kullandı.

Mourinho ise daha önce yaptığı açıklamada, Kaka'yı kesinlikle bedelsiz göndermeyeceklerini söylemişti. Yaşanan bu gelişmeler, Sambacı'yı Galatasaray'a bir adım daha yaklaştırdı.