Ujfalusi: Bu hataları o maçlarda yaparsak yandık

Galatasaray'ın Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, 3-3 berabere tamamladıkları Beşiktaş maçından çıkaracakları olumlu ve olumsuz dersler olduğunu söyledi.

Ujfalusi: Bu hataları o maçlarda yaparsak yandık
Ujfalusi: Bu hataları o maçlarda yaparsak yandık
GİRİŞ 27.08.2012 02:50 GÜNCELLEME 27.08.2012 02:50

Ujfalusi, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ''Bu maçtan çıkaracağımız olumlu ve olumsuz dersler var. Bir puan için aslında sevinmemiz lazım, Rakibimiz 3 kez öne geçti ve biz kararlığımızla yakalamasını bildik. Bunun için sevinmeliyiz. Tabii ki biz Galatasaray'ız ve ne olursa olsun kazanmalıydık. Kazanabilirdik de. 4-5 net pozisyonumuz vardı. Değerlendirsek farklı olabilirdi. Ayrıca ders de çıkarmalıyız çünkü bireysel hatalardan gelen goller vardı'' diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu, Galatasaray'ın yaptığı 3 resmi maçta da bireysel hatalardan gol yediğinin hatırlatılması üzerine ise, ''Yapmamız gereken daha çok çalışıp bunları düzeltmek. İyi konsantre olmak çok önemli. Önümüzde Avrupa maçları ve mutlaka zor rakipler bizi bekliyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplere bu hataları yaparsak, faturası ağır olur. Tek yol konsantrasyonu maksimum seviyeye taşımak'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan, sarı-kırmızılı futbolcu Johan Elmander ise basın toplantısında yaptığı açıklamada, ''Rakipten daha iyi oynayan, maçı domine eden, gol pozisyonlarına giren bir Galatasaray vardı ilk yarıda. Bunları değerlendirmek gerekiyor. Bireysel hatalarda gelen goller var. Yine de 1 puana sevinmek gerekiyor. Galatasaray galibiyeti hak eden bir takımdı. Fırsatları değerlendiremedik. Yine de 1 puan fena değil'' şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA