Ünal Aysal, Kaka'yı itiraf etti

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Kaka'nın transferi için Real Madrid'e teklif yapıldığını açıkladı.

Ünal Aysal, Kaka'yı itiraf etti
Ünal Aysal, Kaka'yı itiraf etti
GİRİŞ 20.08.2012 17:05 GÜNCELLEME 20.08.2012 17:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bayramda start alan Spor Toto Süper Lig macerası öncesi tek dileğinin olduğunu söyledi. "Tüm yöneticiler olarak futbolu, futbol gözüyle görür ve umarım bu şekilde yaşarız" dedi.

Hürriyet'e çarpıcı açıklamalar yapan Aysal, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, "Quaresma'yı verelim, Baros'u alalım" teklifine ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in, "Engin'e verilen 11 maçlık ceza az bile" sözlerine ve "Fenerbahçe, Emre Belözoğlu'nu arıyor mu?" sorularına içtenlikle yanıt verdi. Galatasaray'ın son durumuyla ilgili de konuşurken şunları söyledi...

'Kaka'yı istedim ama teklifimizi reddetti'

"Fikret Orman'ın, "Q7'yi verelim, Baros'u alalım" açıklamasını Hürriyet'te okudum. Bu takas durumu zaten şifayen konuşuldu. Beşiktaş bize böyle bir teklifle gelirse ilgileniriz. Baros, Beşiktaş'a hareket getirebilir. Quaresma da bizim kadromuz içinde kendisine yeni bir başlangıç yapabilir. Bu bana göre mümkün. Ama şu an masa üzerine konmuş bir müzakere yok. Baros Beşiktaş'a, Quaresma da bize yakışır.

Sezon öncesi takımımız her şeyi ile hazır. Belki kadroya bir sol bek takviyesi olabilir. Kaka ile 1 ay önce ilgilendim. Çünkü, çok iyi takım kurduk. Avrupa'da çok tecrübeli bir ismi kadroya takviye etme ihtiyacımız olabilirdi. Ancak, Kaka Türkiye'yi düşünmedi ve Avrupa'yı istedi. Real Madrid ile sorun yoktu. Kaka teklifimizi reddetti. Fikri değişirse kapımız ona açılır."

'Engin'i futbola ve hayata kazandıracağız'

"Engin Baytar, Süper Kupa finalinde gördüğü kırmızı kart sonrası 11 maç ceza aldı. Çeşitli yorumlar yapıldı. Engin'e ilk ve en fazla reaksiyon veren kişi benim.

Cezalandırılmadır ancak Engin'e verilen cezanın da dengeli, inandırıcı olması gerekir. 11 maçlık cezayı inandırıcı ve gerçekçi bulmadım. Bundan önceki cezaları da göz önünde bulundurup, Engin'e ceza vermeleri gerekirdi.

Tarafsızlığa gölge düşüren bir ceza aldı Engin. Bu durumu TFF'ye yakıştıramıyorum. Federasyon'un bu duruma düşmesini de istemiyorum. Çünkü, Federasyon'un güven vermesi gerekir. Ben bunu istiyorum. Engin'i biz bundan sonra futbola, hayata ve G.Saray'a kazandırmak için çalışacağız. Bu görev bize düşüyor. Ancak, öfkesini de kontrol etmeyi artık öğrenmek zorunda."

F.Bahçe'de Emre'yi aratmayacak isimler var

"Büyük takımlardan bazı oyuncular gider gelir. Galatasaray gibi Fenerbahçe gibi takımlar giden hiçbir oyuncuyu aramaz. Aramaması gerekir. Bu tip kulüplerin futbol takımlarının yedekleri, B planı ve gidenlerin yerine takviyeleri, programları hazırlanmıştır. Zaten bu da böyle olmalıdır. Bir futbolsever olarak ben ezeli rakibimiz Fenerbahçe'ye böyle, bu gözle bakıyorum."

YORUMLAR 1
  • yalnızkurt42 11 yıl önce Şikayet Et
    başkan. engin galatasaray ve ekmeği için o hareketleri yaptı. 11 maç ceza aldı ve cezasını çekecek. engini harcayarak birilerin ekmeğine yağ sürme. engini seviyor ve sonuna kadar destekliyoruz.
    Cevapla