Falcao indirim teklifini kabul etmedi

Futbolcuların maaşlarında indirim yapmasını talep eden Galatasaray yönetimi, Radamel Falcao'dan ret yanıtı aldı.

Falcao indirim teklifini kabul etmedi
Falcao indirim teklifini kabul etmedi
GİRİŞ 09.04.2020 11:59 GÜNCELLEME 09.04.2020 12:00
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm futbol kulüpleri gibi maddi çıkmaza giren Galatasaray, oyuncularının maaşlarında indirime gitmek için görüşmelere başladı.

 

 

Bu konuda İspanya’dan flaş bir iddia gelirken Kolombiya’da Falcao’nun maçlarını yayınlayan Win Sports’un genel yayın yönetmeni Jaime Parada, AS’a konuştu.

Parada, “Anladığım kadarıyla Falcao, Galatasaray’da devam edecek. Falcao devam ediyorsa, biz de maçları yayınlamayı sürdüreceğiz. Ancak yayın bedeli konusunda tekrar pazarlık yapmak durumundayız. Falcao’nun durumu ne zaman netleşirse, biz de o zaman yayın bedeli hakkında tekrar konuşacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

ARAPLARIN TEKLİFİNE DE G.SARAY'IN İNDİRİMİNE DE "HAYIR" YANITI

Parada, “Eğer Galatasaray yönetimi, Falcao’nun ücretinde indirim yapmak konusunda ısrarcı olmazsa, kesin olarak Galatasaray’da devam eder. Çünkü Araplar’dan gelen teklifi kabul etmedi. Ama Galatasaray’ın ücrette indirim teklifini de kabul etmiyor” diye konuştu.

YORUMLAR 14
  • Orhun 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray yöneticileri çok keriz. Gomis'e zam yapmayan kerizler. Diagne'ye 13 milyon € al sonra satma elinde patlar işte Piyasası 3 milyon € kadar düştü. Falcaoya yıllık bonuslar ile birlikte 10 milyon € veriliyor. ayrıca Babel, Maicon ve Ozonwafor da liralık diğer takımlarda maaşların yarisini Gs veriyor. Falcao sittin sene gitmez!
    Cevapla
  • Murat91 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam ocak ayina kadar sakat mart ayinda ligler durdu toplam 2 ayda guzel para kaldirdi. Indireme karsi haziran, temmuz, agustos resmi tatil.
    Cevapla
  • T d 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık bu milletın dövizleri böyle çarçur edılıyor..Yapmaması gayet normal.Albayrak cebınden versın
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    adam futbol hayatının sonunda vurgunu yapayım emekli olayım diye gelmiş ne diye indirim yapsın
    Cevapla
  • Doğu-Batı 4 yıl önce Şikayet Et
    Niye indirimi kabul edeyim ki. Sazanmıyım ben. Yıllarca antreman bile yapmayan Tarık Çamdala dünyanın parasını verirken bir şey yok ta ben niye indirime gidiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle