Jardel'den Telles'e! 'Beni geç ve ödülünü al'

Bir dönem Galatasaray forması giyen Alex Telles ve Mario Jardel, Porto formasıyla eşit sayıda gol attılar. Jardel, attığı gol sayısını geçmek üzere olan Telles'e övgüler yaptı.

Jardel'den Telles'e! 'Beni geç ve ödülünü al'
Jardel'den Telles'e! 'Beni geç ve ödülünü al'
GİRİŞ 07.04.2020 17:37 GÜNCELLEME 07.04.2020 17:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mario Jardel, Porto'da forma giydiği dönemde takımı adına 21 gol attı. Alex Telles ise; Jardel ile aynı gol sayısına sahip ve Porto forması ile bir gol daha atması durumunda Brezilyalı forveti geçecek.

 

 

"ONUN OYNADIĞI 3 TAKIMDA OYNADIM"

Alex Telles konuyla ilgili; "Jardel'in oynadığı 3 takımda (Porto, Gremio, Galatasaray) oynadım. Ona sevgilerimi gönderiyorum. Onu geçmenin nasıl bir şey olduğunu hala merak ediyorum." dedi.

 

 

"BENİ GEÇ VE ÖDÜLÜNÜ AL"

Alex Telles'in sözlerine cevap veren Jardel; "Çok özel bir sol ayağa sahip. Beni geçmesi an meselesi. Ona 'beni geç ve ödülünü al' diyorum." dedi.

"TANRI BENİ GOL ATMAM İÇİN SEÇTİ"

Öte yandan eski Porto yıldızları ile katıldığı programda konuşan Jardel; "Bu hayatta fedakarlık yapmadan ve sadakatini göstermeden kazanamazsın. Geldiğim yere gelmek için çok çalıştım. Bana sadece kafa golleri attığımı söylediler. Ben, tanrı tarafından gol atmak için seçildim. Parçası olduğum bütün kulüpler bir hediyeydi. Doğru zamanda Porto'daydım, doğru zamanda Galatasaray'daydım ve doğru zamanda Sporting'deydim." dedi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 2
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Mario jardel porto da kaç gol atmış bi öğrenin ondan sonra haber yapın
    Cevapla
  • Nevzat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende baktım 130 gol atmış portoda
    Cevapla