Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi

Galatasaray, Adana Demirspor'un stoperi Adil Demirbağ'a talip oldu. Sarı-kırmızılıların, 22 yaşındaki futbolcuyla ilgili çalışmalara başladığı ortaya çıktı.

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi
Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi
GİRİŞ 05.04.2020 12:43 GÜNCELLEME 05.04.2020 12:43

Fatih Terim'in ekibinde yer alan Necati Ateş tarafından 26 Ocak'taki Adana Demirspor-Boluspor karşılaşmasında genç futbolcunun izlendiği aktarıldı. Galatasaray'ın, Adil Demirbağ için Adana Demirspor'a 3 milyon lira bonservis vermeye hazır olduğu öğrenildi.

Sağ bek ve ön libero pozisyonlarında da oynayabilen Adil'in kulübü ile 1 sene daha sözleşmesi bulunuyor.



ADİL DEMİRBAĞ'DAN AÇIKLAMA!

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un kendisini istemesi hakkında konuşan Adil Demirbağ "Fenerbahçe gibi büyük ve köklü bir kulüple anılmak çok heyecan verici, gururlandırıcı bir durum. Büyük ve köklü kulüplerde oynayıp, güzel işler yapmak istiyorum. Ancak şu an önceliğim tabii ki Adana Demirspor. Sezon bitince de düşünecek bolca vaktim olacak. Sergen Hoca çok önemli bir isim. Beşiktaş'ta yeni bir yapılanma sürecinde ve kadrosunda beni de düşünmesi benim için çok büyük bir onur. Ama dediğim gibi, önceliğim Adana Demirspor'u Süper Lig'e yükseltmek için vargücümle çalışmak. Tabii sonra ne olacaksa hayırlısı olsun. Sonumuz güzel olsun." açıklamasını yaptı.