Terim'den futbolculara: Hepinizi çok özlemişim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İnstagram'dan takımıyla yaptığı video konferans görüşmesinin ekran görüntülerini paylaştı.

Terim'den futbolculara: Hepinizi çok özlemişim
Terim'den futbolculara: Hepinizi çok özlemişim
GİRİŞ 03.04.2020 22:09 GÜNCELLEME 04.04.2020 00:34
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Korona virüs tedavisine evde devam edilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün A Takım oyuncularıyla görüntülü görüştü.

 

 

Futbolcularına mevcut sağlık durumunu ve tedavi sürecini anlatan Terim, oyuncularının ve ailelerinin genel durumu ile sağlık bilgileri hakkında bilgiler alırken, bu süreçte fizik performans kadar mental olarak güçlü kalmanın önemine dikkat çekti.

Tecrübeli teknik adam, ayrıca liglerin başlama ihtimali ve olası tarihlere ilişkin teknik heyet olarak hazırladıkları, sağlık öncelikli zaman ve iş planlarından da bahsetti.

Fatih Terim ve oyuncuları arasındaki görüşme, yaklaşık 40 dakika sürdü.

Başarılı çalıştırıcı, bu görüşmenin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Hepinizi çok özlemişim. Sizleri görmek beni çok mutlu etti. Hep birlikte taraftarımızla da buluşacağımız günü bekliyorum. Sağlıkla kalın" notunu ekledi.

YORUMLAR 8
  • ordulu 4 yıl önce Şikayet Et
    allahım kimseye dert verip derman aratmasın dermanınıda versin allahım hastalık zor fatih terimi beş günde taburcu eden doktor veya ilac neyse t üm hastalara uygulanması lazım cünkü hala kamu oyunda kafalarda soru işareti var ya o hastane veya doktor yapılan tedaviyi söyliycek veya fatih terim acıklıycak
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyyyy hoşik! Sen de kimsin böyle acılı konuşma git filan yakışmıyor vesselâm! Ciğerim ayıp! Ha çok gitmek istiyorsan yollar senin.
    Cevapla
  • ilker 4 yıl önce Şikayet Et
    terim git. hemde arkana bakmadan. italya da isler durulunca oraya yerles. beddua ci kizinida al. seni sevmiyordum simdi daha da sevmiyorum. bana bunlar icin dava acma param yok. veremem bisey. ne ekersen onu bicersin. bu ulke de seni sevmeyen buyuk bir kitle var. bunu ben yapmadım sen yaptin.
    Cevapla
  • Elci66 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Butun Muslumanlari korusun.
    Cevapla
  • Samet 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun be terime adamda maşallah ne bünye varmış 5 günde taburcu oldu arkadaş demekki sağlıklı beslenecen spor yapcan başka yolu yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle