Fatih Terim, 13 Nisan'ı bekliyor

Evde karantinada olan Fatih Terim'e iki test daha yapılacak ve durumu belli olacak. Buna göre dışarıya çıkabilecek.

Fatih Terim, 13 Nisan'ı bekliyor
Fatih Terim, 13 Nisan'ı bekliyor
GİRİŞ 01.04.2020 12:41 GÜNCELLEME 01.04.2020 12:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fatih Terim test sonucu pozitif olmasına karşın 7. günde taburcu edildi. Bu durum tartışma konusu olsa da başarılı teknik adamın akciğerlerinde herhangi bir sıkıntı olmadığı belirtildi. Ayrıca Terim ayrıca karantina kurallarına uyma sözü verdi. Ailesi ve diğer insanlarla en az hangi şartlarda temas edebileceğini öğrendi.

Terim'in tedavisinin hastane dışında yapılmasının bir başka nedeni de daha ağır hastalara yer açmak için… Bu arada Terim'in sağlık durumu da yakından takip edilmeye devam ediyor.

Tecrübeli teknik direktöre 13 Nisan Pazartesi günü iki farklı test daha yapılacak. Ancak o testleri negatif çıkarsa karantina dışına çıkabilecek.

NEREDE KALMIŞTIK?

Bir yandan koronavirüs ile mücadele ediyor, diğer taraftan iş aşkı peşini bırakmıyor... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hastaneden taburcu edilip eve geçer geçmez kolları sıvadı, işe başladı. 66 yaşındaki çalıştırıcı, takım kontrolüne kaldığı yerden devam ederken, yokluğundaki tüm bireysel idman verilerini istedi. Yardımcı ekibinin hazırladığı raporları tek tek inceleyen Terim, bundan sonra yapılması gerekenleri de sanki lig yarın başlayacakmış gibi programladı. Fatih hoca, oyuncuların aileleri hakkında da detaylı bilgi isteyerek, günlük telekonferans toplantılarının sürmesi ve iletişimin kaybedilmemesi talimatını verdi.

YORUMLAR 5
  • kara 4 yıl önce Şikayet Et
    Artik milletin iyce midesini bulandirdiniz 1 senol gunes bile olamadin isin gucun para para para
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya ne yapalım ki gönlümüzdesin. Herkese sevgiler.
    Cevapla
  • Kütahyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan bu hastalıkta fakir hastalığı zenginler çabuk iyileşiyor demek ki bu hastalık zenginlere bir şey yapmıyor özel hastaneye yatıp parayı verdin mi çabucak iyi oluyorsun Allah biz gibi fakirlere yardım etsin İnşaallah
    Cevapla
  • hsnedan25 4 yıl önce Şikayet Et
    66 yaşındaki adamin ne işi var dışarda
    Cevapla
  • belkide 4 yıl önce Şikayet Et
    bitirin artık şu tiyatroyu
    Cevapla