G.Saray'ın kararı kesin: Ne Play-Off ne tescil!

Galatasaraylı yöneticiler yaptıkları telekonferans toplantısında, "Bu sezon maçların tamamlanması" dışında başka bir seçeneğin kabul edilmemesine karar verdi.

G.Saray'ın kararı kesin: Ne Play-Off ne tescil!
G.Saray'ın kararı kesin: Ne Play-Off ne tescil!
GİRİŞ 31.03.2020 10:14 GÜNCELLEME 31.03.2020 10:17
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Galatasaray Yönetimi, bu sezon ki maçların tamamlanması dışında başka hiçbir senaryoya sıcak bakmıyor. Sarı-Kırmızılı kulübün idarecileri, bir yandan koronavirüs salgınıyla mücadele ederken, diğer taraftan Başkan Mustafa Cengiz'in liderliğinde telekonferans yöntemiyle toplantı yapıyor. Bu görüşmelerde, virüs salgını sona erdiğinde yola nasıl devam edileceği konusu öncelikli gündem maddesi olarak masaya yatırılıyor.

Sarı-Kırmızılılar, lig bitmeden Play-Off oynanması veya puan durumunun bu haliyle tescil edilerek şampiyonun belirlenmesi gibi görüşlere kesinlikle karşı çıkıyor.

UEFA ve FIFA'yla iş birliği

Süreci yakından takip edebilmek amacıyla UEFA ve FIFA'yla iş birliği yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Avrupa liglerinde alınacak kararların, emsal teşkil ederek Türkiye'de de uygulanması taraftarı. Konuyla ilgili olarak bu akşam da Galatasaraylı yöneticilerin bir toplantı yapacakları öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 34
  • gonzi 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimsin Türk futbolu senden mi soruluyor
    Cevapla
  • Ali cengiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam yine ali cengiz oyunlarına başladı düne kadar yerlere yatıp yuvarlanıyorlardı şimdi ne orduda oynamak istiyorlarmış bırakın üç şarlatan çayırlarda oynasınlar nasıl olsa ürettikleri virüsü yenmişler ya?
    Cevapla
  • Onbeş 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanamı soracaklar, artistlik yapmayın, DİĞER KULÜPLER, tff ve dedikleri gibi uefa ne diyorsa o, bu kadar basit.
    Cevapla
  • Gsli 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşgünde fatih terim nasıl iyiléşti halkımın tedavisi niye uzun sürüyôr yoksa şov mu var
    Cevapla
  • HHAHA 4 yıl önce Şikayet Et
    Millet can derdinde sen kupa derdindesin sizin zaten lobiniz var hamside şampiyon olsa baykuşta şampiyon olsa o kupayı çalarsınız zaten arkanız olmasa böyle konuşamazdın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle