Taburcu olan Fatih Terim'den ilk sözler!

Koronavirüs tedavisi gören ve bugün hastaneden taburcu olan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, bir açıklama yayınladı.

Taburcu olan Fatih Terim'den ilk sözler!
Taburcu olan Fatih Terim'den ilk sözler!
GİRİŞ 30.03.2020 18:13 GÜNCELLEME 30.03.2020 18:13
Bu Habere 141 Yorum Yapılmış

Koronavirüs teşhisiyle hastanede karantina altında olan ve testleri pozitif olmasına rağmen taburcu olan ve evine giden Fatih Terim, Instagram'dan bir paylaşım yaptı.

İşte Fatih Terim'in açıklaması:

 

 

Tüm dünyanın geçtiği bir sınav bu... Kimimiz virüsle, kimimiz sabırla, kimimiz akıl ve izanla sınanıyoruz. Allah, herkesin sınavını, kalbine göre versin... Ben, bu sınavdan çok şey öğrenerek çıkacağım. Daha çok kıymet bilecek, karantina süreci sonrası aileme ve sevdiklerime daha çok vakit ayıracağım.

Ürettiğim, katkı sağladığım her şeyin bana daha çok huzur vermesini sağlayacağım. Daha çok affedeceğim, daha az üzülmeye çalışacağım.

 

 

Hastane aşamasını tamamlayıp evimdeki aşamaya geçiyorum.

Bu süreçte başta Prof.Dr.Ferah Ece olmak üzere tüm Liv Hospital doktorlarına, çalışanlarına; desteğini, duasını eksik etmeyen büyüklerime, arkadaşlarıma, dostlarıma; oyuncu evlatlarıma ve yol arkadaşlarıma; başta kalbi sarı kırmızı atan canlarım olmak üzere tüm renklere gönül vermiş kardeşlerime; sabırla ve umutla yanımda olan aileme teşekkür ederim.

Ne olur, imkanlarınız el verdiğince evinizde kalın ve kendinizi koruyup önlemlerinizi alın.

Dün olduğu gibi bugünden sonra da ettiğim her duada, bu virüsle mücadele eden tüm savaşçılar ve hayatlarını, hayatlarımız için adayan tüm sağlık emekçileri olacak. Herkese elim kalbimde şükranlarımı sunuyorum...

YORUMLAR 141
  • Karantina 3 yıl önce Şikayet Et
    Gecmiş olsun hoca işi sıkı tut karantinaya evde devam rehavete kapılma
    Cevapla
  • İrfan Yıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Tövbe et tövbe bak direkten döndün. Bir fırsat daha verdi Allah.
    Cevapla
  • SEZER 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın hastalandığına inanmıyorum.Adam 3-5 gün gün hastanede kalıp nasıl olurdu bu hastalığı yeniyor.dünyada başka bir örneği yok.Türkiyede şuan 11bin vakadan henüz 100 kişi taburcu olmuşken.Taburcu olanlarda ilk hastalananlar. Nasıl oluyorda kısa bir süre içinde taburcu oluyor.Aklımda çok soru işaretleri var
    Cevapla
  • Haksöz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu durum dan çıkarılacak en mühim ders Allah a yönelmek gerektiğidir. Ipimiz Allah ın elinde. Ohalde artık tevbe edip baş vazife olan namaza başlamalı Kuranda belirtilen haramlardan kaçınılmalı. Yoksa diğer dersler fasa fiso
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında Milan şikeden ceza aldığında, empoli kulübü avrupa hakkından vazgeçtiğini açıklamıştı. "Sıfır tolerans" UEFA da yerine katılma hakkı doğan Milan'ı organizasyona dahil etmişti. Benzer bir senaryo ile Galatasaray Şampiyonlar Ligine gönderilir muhtemelen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle